23948sdkhjf

Temadag: Monitorering og hygiejne

| Medlemsnyhed | Indrykket af FORCE Technology

Kom med til vidensdelingarrangement omhandlende monitorering i forhold til hygiejne, sundhed og produktsikkerhed.

For indsatsområdet: ”Kompetencecenter for hygiejne, sundhed og produktsikkerhed” er den tværfaglige vidensdeling, hvor faglige diskussioner på tværs af brancher opstår, et vigtigt element. I dialogen opnår vi læring og sparring på tværs af brancher. Derfor er dagens program arrangeret så vi sigter på tværfaglighed og deltagelse fra forskellige brancher.

Formiddagens program byder således på spændende indlæg, hvor det bl.a. omhandler hygiejne på overflader, biofilm problematikken i relation til rengøring og resultater fra et nyligt afsluttet projekt med måling af coronavirus i udåndingsluften. 

Eftermiddagens program omhandler Kompetencecentrets faglige fremgang og vi vil løfte sløret for næste års aktiviteter. For at indsatsområdet bliver så tæt knyttet branchernes behov, er det vigtigt at have en tæt dialog med brancher, der kan anvende outputtet fra kompetencecenteret. Vær derfor med til at sætte dit præg på aktiviteterne gennem faglige diskussioner og sparring. 

Praktisk information

Hvornår: Onsdag d. 10. november 2021
Tidspunkt: 09:00 - 16:00
Pris: arrangementet er gratis
Hvor: Temadagen afholdes som et hybridarrangement, hvilket betyder at det er muligt at deltage enten fysisk eller online. 

  • Fysisk: FORCE Technology Vejen, Navervej 1, 6600 Vejen Tilmeldingsfrist: d. 1. november 2021
  • Online: Via Microsoft Teams - link fremsendes ved tilmeldingTilmeldingsfrist: d. 8. november 2021

 

Se program for dagen og tilmeld dig temadagen her. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
FORCE  Technology

Send til en kollega

0.094