23948sdkhjf

Kvalitetselevatorer der kan genanvendes

| Medlemsnyhed | Indrykket af HYDRO-CON Elevator A/S

Genanvendelige og fleksible elevatorløsninger til midlertidigt pavillon og modulbyggeri

Pavillon- og modulbyggeri har i de seneste år for alvor vundet indpas på det skandinaviske marked. Særligt indenfor byggebranchen er modulært byggeri blevet almen praksis. Årsagen til dette er blandt andet den store fleksibilitet, bygningsmoduler kan tilbyde. De kan bruges til alt fra permanent til midlertidigt byggeri, til genhusning, vuggestuer, klinikker, plejehjem, boliger, studieboliger og kontorlandskaber, og kan udføres i én eller flere etager og meget mere.

Hydro-Con, elevatorerGENANVENDELIGE ELEVATORER
HYDRO-CON’s elevatorer er ligeledes fleksible, de produceres som noget unikt i så god kvalitet, at de egner sig til at blive opstillet, nedtaget, tilpasset og genanvendt som behovet ændres undervejs. Så når de midlertidige pavilloner flyttes og genanvendes, kan de hjælpe med at flytte og ombygge elevatoren, så den kan benyttes på den næste lokation.

KRAV TIL ELEVATOR I MODULÆRT BYGGERI
Kravene til modulbyggeri er strenge, og det skal indordne sig under al andet nybyggeri’s bestemmelser. Dette gør at modulbyggeri skal følge bygningsreglementets BR18 (§244) om, at der i alt nybyggeri med 3 etager og derover skal installeres mindst én elevator som kan betjenes på hver etage. Dvs. at der er krav til elevator i en bygning med stueplan, 1. sal og 2. sal. Derudover vil det i bygninger med flere opgange gøre sig gældende, at der i hver opgang skal være en elevator. Yderligere stilles der også krav til en funktionsafprøvning, altså lavt energiforbrug, som HYDRO-CON’s anlæg også kan imødekomme.

GENANVENDELIGE ELEVATORER DELER FORDELE MED MODULBYGGERI
Udover modulbyggeriets fleksibilitet er det særligt fordele som besparelser på tid, pris og byggerod, der gør det til en attraktiv løsning.

Elevatorerne fra HYDRO-CON har samme fordele. Du sparer både tid og byggerod, da deres elevatorer samles og forproduceres som alt-i-én løsninger på egen fabrik. Herefter er de hurtige og effektive at opføre ved at de kan kranes ind. Selve montagen og opstillingskontrollen kan klares på et par dage. Desuden er det økonomisk gunstigt at anvende en HYDRO-CON elevator ved de midlertidige pavillonbygninger, da den høje kvalitet gør at de egner sig til at blive genanvendt og tilpasset flere gange.

ELEVATOR TIL- OG INDBYGNINGSMULIGHEDER
Alle HYDRO-CON’s elevatorer er egnet til indendørs såvel som udendørs placering og kan køre mellem alle etager fra kælderrum til loft. Elevatorerne har markedets bedste kabinepladsoptimering i forhold til skaktstørrelse. Indendørsløsningerne er udviklet til at kunne indbygges hvor der er meget lidt plads. Og udendørsløsningerne kan eksempelvis installeres op til en altan, svalegang, med egne reposer eller med direkte adgang fra bygningen.

SELVBÆRENDE ELEVATORSKAKT TIL LET BYGGERI
Skakten til deres udendørs elevator kan leveres som en selvbærende maskinrumsløs konstruktion, altså en udgave, der ikke behøver indbinding til bygningen eller altanrepos - altså helt selvbærende og støttende. Dette kan være en fordel for let pavillonbyggeri som ikke altid egner sig til at optage kræfterne fra elevatortårnet.

EKSPERTER I ELEVATORER TIL DANSK BYGGERI
HYDRO-CON Elevator A/S flere årtiers brancheerfaring, og er totalleverandør indenfor elevatorer, sågar også Danmarks eneste producent.

Læs mere om elevatorløsninger til modulbyggeri her

Læs mere om montage og installation her

Læs mere om alle Hydro-Cons elevatorer her

Find yderligere information om elevationsløsninger fra Hydro-Con her, tlf. 48 36 54 00.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
HYDRO-CON Elevator A/S

Stæremosen 70
3250 Gilleleje
Danmark
HYDRO-CON Elevator A/S

Send til en kollega

0.109