23948sdkhjf

Mød os på Building Green

| Medlemsnyhed | Indrykket af Leca Danmark A/S

Kom og få en snak om Lecas bæredygtige løsninger

Leca® letklinker er et produkt med mange anvendelser og flere funktioner - både i forhold til bæredygtighed, men også praktiske funktioner. Leca® letklinker kan eksempelvis tilføre byggerier bedre indeklima, isolering, radonsikring og lydisolering, imens man i klimaløsninger kan bruge letklinkerne til dræn, grønne tage og vandhåndtering. Så hvis du virkelig ønsker at få kvalitet i dit byggeri, er Leca® letklinker et godt produkt at bruge.

Leca® letklinker er et naturligt materiale, som vi ”up-scaler” i forholdet 1:5. Når vi producerer materialet er der naturligt nogle organiske stoffer i leret, som hjælper os til at skabe en ”popcorn-effekt”. Vi kan ved yderlig tilsætning af organisk materiale forstærke denne proces.

Færre lastbiler pr. levering

Fordi Leca® letklinker er så let et materiale, er det utrolig let håndterbart. Dette sparer også en del i transporten, da der kan være 4 gange så meget materiale på bilerne som fx ved sand og grus.

Hos Leca Danmark kan vi tilbyde vores kunder projektspecifikke EPDer, der også indregner transporten fra os til byggepladsen.

Uendelig levetid

Når vi snakker bæredygtighed er Leca® letklinker et produkt, der ikke tilfører farlige stoffer og kemikalier til de omgivelser, de anvendes i.

Samtidig er letklinker et produkt med utrolig lang levetid. Da det er et keramisk produkt, giver det faktisk ikke mening at snakke om levetid, da brændt ler hverken bliver påvirket, forandret eller nedbrudt, når det først er indbygget.

Når Leca® letklinkerne er brugt i én opgave, kan de tages ud og genanvendes i et nyt projekt – det være sig f.eks. veje eller huse, da Leca® letklinkerne med deres høje styrke, kan bruges til både vej, havne og andre infrastrukturprojekter, grønne tage og byggeri.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Leca Danmark A/S

Randersvej 75
8940 Randers SV
Danmark
Leca Danmark A/S

Send til en kollega

0.093