23948sdkhjf

Mød IntelligentCARE på Health & Rehab Scandinavia

| Medlemsnyhed | Indrykket af IntelligentCARE A/S

Der vil være fokus på personalesikkerhed og demenssikring når IntelligentCARE deltager på Health & Rehab d. 16.-18. November.

Personalesikring

Sikkerhed på bostedet er et varmt emne blandt kommunerne, og der har aldrig været ført så strengt tilsyn på dette område, som der gøres nu. Men hvordan sikrer vi trivslen og sikkerheden for vores medarbejder i dagligdagen?

Det er noget som vores to salgskonsulenter, Rene og Kim netop ved noget om. De har begge arbejdet med sikkerhed indenfor områder som bostederhandicap og psykiatri.

Mød Kim og Rene Health & Rehab, og få en præsentation af IntelligentCARE’s Plug & Play personalesikrings-løsning, der bl.a. består af overfaldsalarmer med indbygget GPS, og to-vejs-tale. 

 

Demenssikring

Demenssikring er et af IntelligentCARE’s kerneområder og noget vores implementeringskonsulent Christie ved alt om. Med over 20 års bred erfaring indenfor sundhedsområdet som SOSU og sygeplejerske, hjælper Christie jer med at finde den bedste fremtidssikrede løsning, der skaber tryghed i hverdagen hos både borgere og medarbejdere.

Vi glæder os til at se jer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
IntelligentCARE A/S

Møgelgårdsvej 14A
8520 Lystrup
Danmark
IntelligentCARE A/S

Send til en kollega

0.093