23948sdkhjf

Ecophon vinder international design pris

| Medlemsnyhed | Indrykket af Saint-Gobain Ecophon A/S

Vores nyeste akustiksystem, Ecophon Master™ Eg vinder prestigefyldt German Design Award 2022 i kategorien ”Fremragende produktdesign – Bygning og elementer”.

Med Master Eg får du en kombination af elegant designudtryk og den bedste akustiske regulering. Master Eg er designet til åbne kontorlandskaber og travle områder med strikse krav om god akustik.

”Muligheden for at kombinere første klasses akustisk virkning med innovativt stilfuldt design er blevet godt modtaget blandt arkitekter. Master Eg er siden lanceringen i foråret blevet installeret på kontorer over hele verden. ”Vi er stolte af anerkendelsen fra German Design Council og vores bidrag til den internationale design scene,” udtaler Mads Søndergaard, Business Unit Manager fra Ecophon.

Systemet har sortmalede kanter og et sort skinnesystem, der skjuler de bærende pladekanter og dermed skaber et unikt svævende look. Pladerne fås i 4 størrelser og 22 inspirerende farver, der giver arkitekter stor designfrihed til at skabe helt unikke mønstre.


German Design Award arrangeres af German Design Council, et førende forum, der arbejder globalt for at fremme banebrydende design. Bidrag bedømmes af en international jury bestående af førende eksperter fra alle designdiscipliner.

Den anerkendte pris tildeles produkter og projekter, der har bevist et højt kompetenceniveau inden for designinnovation med et skarpt fokus på egne kunders og markedets behov.

Læs mere om Master Eg på ecophon.dk, inklusiv teknisk information, designvejledning, montagehjælp og detaljeret information om bæredygtighed.

Ønsker du en varepøve tilsendt, så send en mail til info@ecophon.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Saint-Gobain Ecophon A/S

Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Danmark
Saint-Gobain Ecophon A/S

Send til en kollega

0.078