Vær med i Den sociale investeringsalliance

Vil du gerne blive konkret på, hvordan man laver bedre sociale investeringer, opnår de ønskede effekter og henter gevinsterne? Vær med i Den sociale investeringsalliance.

Med sociale investeringer kan vi mange steder opnå bedre effekter for de svageste. Men det kræver nytænkning, både i de faglige miljøer og i vores økonomiske styring. Komponent inviterer nu landets kommuner med i en alliance, fordi vi kan løse opgaven bedre, når vi deler vores erfaringer og viden. Det er et område, hvor mange allerede har erfaringer, men hvor ingen endnu er mestre.

Den sociale investeringsalliance er en alliance mellem kommuner, der gerne vil blive klogere på sociale investeringer og være med til at udvikle fremtidens kommunale investeringspraksis. Alliancen løber over et år, hvor vi mødes til udviklingsdage med vidensoplæg og erfaringsudveksling og arbejdsdage, hvor vi bliver konkrete på, hvordan vi laver bedre sociale investeringer, opnår de ønskede effekter og henter gevinsterne.

I denne video fortæller Karsten og Marie om Den sociale investeringsalliance og den proces, alliancen skal gennemgå sammen: https://www.youtube.com/watch?v=l5O9wu-DtSU&feature=emb_imp_woyt

Det primære afsæt for den sociale investeringsalliance erfaringer fra samarbejde med 12 kommuner om sociale investeringer i perioden 2019-2020 og vores erhvervsPhD-projekt om sociale investeringer fra et kommunalt perspektiv.

Læs mere om den sociale investeringsalliance her >>

Vil du høre mere om sociale investeringer og mulighederne for at være en del af den sociale investeringsalliance? Så kontakt Marie på maea@komponent.dk eller Karsten på kasb@komponent.dk.

Billeder & videoer