23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den nye skurvogn på byggepladsen

Et projektkontor fra Expandia er den gamle skurvogns afløser. Med højt til loftet, fleksibel indretning, effektiv støjdæmpning og et bedre indeklima. Ligesom i et rigtigt kontor.

Projektkontoret er det ideelle valg for alle, der er trætte af gamle og udslidte skurvogne med dårlig udluftning og ringe akustik. For kontormodulerne fra Expandia er lyse og friske lokaler med effektiv støjdæmpning, så man slipper for larmen fra byggepladsen, og de kan sammensættes på kryds og tværs i op til tre etager.

DEN RIGTIGE PLADS

– Vi ved, at store byggeprojekter kræver god plads. Både ude og inde. Derfor hjælper vi med at sammensætte det helt rigtige byggelederkontor til netop jeres projekt. Og lige så mange kvadratmeter, som I har brug for, fortæller Torben Færch, direktør i Expandia Moduler A/S.

ALT SAMLET ÉT STED

Projektkontoret fra Expandia er klar til brug fra første dag og er en komplet løsning med alt, hvad der skal til for at få arbejdsdagen til at hænge sammen.

– I får lokaler, hvor jeres medarbejdere kan holde møder, pauser, lave kaffe, varme mad, spise frokost, gå i bad og klæde om. Og det er også muligt at få bade- og omklædningsfaciliteter kun for mænd, kun for kvinder eller til begge køn, forklarer salgskonsulent Niklas Fernandes.

605 M2 TIL EINAR KORNERUP

Moderne lokaler, hvor man let kan tale med sine kolleger og dem, man arbejder sammen med. Og moduler med en miljøvenlig profil. Det var med til at gøre forskellen for entreprenørfirmaet Einar Kornerup A/S, som fik opstillet 605 kvadratmeter kontorplads og mandskabsfaciliteter fra Expandia i sommeren 2021.

– Det er en moderne løsning. For eksempel ser man sjældent akustiklofter i pavilloner, og det er med til at give et godt indeklima. Der er også varmepumpesystem og LED-belysning, så løsningen er mere miljøvenlig og egner sig godt til DGNB-certificerede byggeprojekter, fortæller Steven Demant Yip, projektleder hos Einar Kornerup A/S.

 

Expandia Moduler A/S
Munkegårdsvej 32
3490 Kvistgård
Helsingør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35636153
P nummer: 1019033763

Send til en kollega

0.094