23948sdkhjf

IntelligentCARE vinder udbud hos Norddjurs Kommune

| Medlemsnyhed | Indrykket af IntelligentCARE A/S

Vi er stolte over at kunne byde velkommen til Norddjurs Kommune, som skal have implementeret IntelligentCARE’s kaldesystem på alle kommunens bosteder og plejehjem samt i hele hjemmeplejen.

Personale og borgere i hele Norddjurs Kommune kan nu se frem til en tryggere hverdag med IntelligentCARE’s kaldesystem. Som specialister indenfor trygheds- og personalesikringsløsninger skal IntelligentCARE nemlig bl.a. levere alarmtryk, overfaldsalarmer, dørsensorer, demenssikring.

Sikkerhed for borgere på plejehjem samt borger i eget hjem
For borgere på plejehjem eller i eget hjem vil IntelligentCARE´s løsninger betyde en øget tryghed. Borgerne vil bl.a. have mulighed for at kommunikere med personalet via deres egen nødkaldsbase. Dette er blot et af de produkter fra den samlede pakke, som IntelligentCARE skal levere til Norddjurs Kommune.

Se mere om IntelligentCARE´s løsninger til plejehjem her >>

Personalesikring til bostederne
Bostederne i Norddjurs Kommune får leveret en personalesikringsløsning bestående af bl.a. overfaldsalarmer med GPS og samtale, som gør det muligt for personalet at tilkalde hjælp – både på og væk fra institutionen. Personalet kan derfor altid alarmere sine kollegaer, som kan se position samt kan kommunikere med kollegaen, hvis de skulle få brug for hjælp. Dette skaber tryggere arbejdsgange og en sikkerhed for personalet.

Se mere om IntelligentCARE´s løsninger til bosteder her >>

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
IntelligentCARE A/S

Marøgelhøj 22c
8520 Lystrup
Danmark
IntelligentCARE A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094