23948sdkhjf

Ecofoss præsenterer nytænkte belysningsløsninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ecofoss A/S

Mød os på EL & TEKNIK messen og oplev nytænkte belysningsløsninger fra green:ID

MØD OS PÅ STAND C-5158 på EL & TEKNIK messen d. 3.-5. maj 2022

Nytænkt belysning i akustikpaneler
Ecofoss præsenterer nytænkt udgave af LAMEL-LED fra green:ID. Denne løsning af LAMEL-LED er udviklet til integreret lys i de populære akustikpaneler/træpaneler.

I modsætning til de fleste belysningsløsninger til akustikpaneler, giver de nye LAMEL-LED lysskinner fra green:ID mulighed for, at integrere de tynde sorte skinner med mørk cover i filten mellem lamellerne.
LAMEL-LED skinnen er produceret i farve og mål, som passer præcist til integrering mellem lamellerne. Det mørke design gør, at skinnerne blender flot ind i lamellerne uden at fremstå synlige eller bryde overfladelooket, når lyset er slukket. Når lyset derimod er tændt, fremstår skinnen som en fin og enkle lysstreng, som giver et flot og dekorativt lys.
Se mere om LAMEL-LED integreret lys i akustikpaneler

Flere udgaver af LAMEL-LED
På messen vil Ecofoss også præsentere en anden udgave af integreret lys i akustikpaneler.
Denne løsning bruges decideret som belysning med større lysstyrke og flere lysformer i rum, hvor akustikpanelerne er anvendt som loftbeklædning. Ved denne løsning udskiftes en af lamellerne med en LAMEL-LED profil, som har samme bredde som selve lamellerne. 
Se udvalget af LAMEL-LED til akustikpaneler


Unikke og innovative LED lysskinner tilpasset Troldtekt-lofter
På messen præsenterer Ecofoss ligeledes de unikke LED lysskinner, som er green:ID´s egenudviklede lysskinner designet til montering i Troldtekt-lofter. Disse LED lysskinner tilfører et minimalistisk og stilrent look, idet de monteres uden at bryde overfladen på Troldtekt-pladerne, som man normalt gør ved bl.a. indbygningsspot.
green:ID LED lysskinnerne til Troldtekt findes både i 60 cm. og i 120 cm. samt i flere forskellige varianter med dæmp og kelvin-regulering.

Se mere om LED lysskinner designt til Troldtekt lofter

MØD OS PÅ STAND C-5158 på EL & TEKNIK messen d. 3.-5. maj 2022

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ecofoss A/S

Bækkegaardsvej 26, Sparkær
8800 Viborg
Danmark
Ecofoss A/S

Send til en kollega

0.109