23948sdkhjf

Sirocco HYBRID micro-duct blæsekabel til G4/G5 antenner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Prysmian Group Denmark A/S

6x1mm2 + 6-36 G.657.A2 = Ø7,7mm

Prysmian har udviklet et ekstremt kompakt optisk fiber- og kobberkabel under navnet SiroccoHYBRID , der er velegnet til udendørs installation af mobilantenner i utilgængelige eller fjerntliggende områder. 

Kablet har en yderdiameter på 7,7 mm og kan hurtigt installeres ved hjælp af blæsning i mikrokanaler eller rør med en indre diameter på 10 mm. Kablet kan blæses op til 1 km ved høj hastighed (40 m/min). Kablet er designet til  < 500 V spænding med 6 x 1-leder fleksible klasse 5. kobberledere med et tværsnit på 1 mm2 og op til 36 BendBright XS (ITU-T G.657.A2) optiske fibre. Kablet er langsgående vandtæt med PE yderkappe.

Overførsel af elektrisk strøm i henhold til klasse 4, gør det muligt at håndtere 300 V DC sikkert. Denne teknologi er baseret på strømoverførsel i pakker, som gør det muligt at blande energi og fiber over et enkelt hybridkabel og levere op til 1500 watt over 300 meter.

Downlaod datablad her.

Antenner til 4G og 5G-mobildækning bør installeres på meget specifikke steder, hvor de skal forbindes til både strøm og fiber. Et stort antal lokationer, kan derfor være kostbart at installere. SiroccoHYBRID micro-duct kabler såvel som nye strømtransmissionsmetoder giver netværksoperatører mulighed for sikkert at tilkoble antenner fra ét centralt sted.

Som et resultat kan små enheder installeres hurtigere med reducerede omkostninger, hvilket giver mulighed for at koncentrere batteribackups til et enkelt punkt

Løsningen åbner også op for nye muligheder ud over 4G/5G dækning og kan tillige benyttes til CCTV-kameraer, DAS, Wi-Fi-netværk og sensorer i storbyområder udendørs eller indendørs.

For yderligere information og forespørglser venligst kontakt Jan Juul på telefon 6039 2669 eller e-mail jan.juul@prysmiangroup.com.

Find alle vores fiber kabler på vores hjemmeside her. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Prysmian Group Denmark A/S

Roskildevej 22
2620 Albertslund
Danmark
Prysmian Group Denmark A/S

Send til en kollega

0.093