23948sdkhjf

Tivolis rutchebane stiller store krav til gammelt håndværk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mogens V. Zeltner A/S

Mogens V. Zeltner A/S har i mange år været med til at vedligeholde rutschebanen i Tivoli. Rutschebanens placering og helt unikke opbygning i træ stiller store krav til gammelt håndværk tilføjet nye metoder, materiel, håndtering etc.

Mogens V. Zeltner A/S har et meget specielt forhold til rutchebanen i Tivoli.
Vi har gennem en længere årrække været fast inventar en gang årligt for sammen med Tivolis egne håndværkere at være med til at vedligeholde rutschebanen og dens helt unikke opbygning i træ - herunder udskiftning af mindre dele til totaludskiftning af sving, bakker, skinner etc. Vi har ligeledes medvirket til opbygning at "isbjerget" som blev føjet til rutschebanen for få år siden.

Rutschebanens placering og opbygning stiller store krav til gammelt håndværk tilføjet nye metoder, materiel, håndtering etc. - ting som Mogens V. Zeltner A/S sætter stor pris på at være en del af.

 

Københavns Tivoli  er en forlystelsespark beliggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården og Strøget. Parken er verdens næstældste af sin slags; kun Dyrehavsbakken er ældre.

Tivoli blev grundlagt af Georg Carstensen i 1843. Dørene blev åbnet 15. august. Havens areal er stort set det samme i dag som dengang, men i 1843 lå det uden for Vesterport.

Rutschebanen i Tivoli i København er bygget i 1914 og er en af de ældste kørende træ rutschebaner i verden. Den er bygget af ingeniøren Walther Queenland, der også byggede rutschebanen på Dyrehavsbakken i 1932. Rutschebanen i Tivoli kørte sin første tur med gæster midt i juni 1914.

Mogens V. Zeltner A/S har et meget specielt forhold til rutschebanen. Vi har gennem en længere årrække været fast inventar en gang årligt for sammen med Tivolis egne håndværkere at være med til at vedligeholde rutschebanen og dens helt unikke opbygning i træ - herunder udskiftning af mindre dele til totaludskiftning af sving, bakker, skinner etc. Vi har ligeledes medvirket til opbygning at "isbjerget" som blev føjet til rutschebanen for få år siden.

Rutschebanens placering og opbygning stiller store krav til gammelt håndværk tilføjet nye metoder, materiel, håndtering etc. - ting som Mogens V. Zeltner A/S sætter stor pris på at være en del af.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mogens V. Zeltner A/S

Rugmarken 14
3520 Farum
Danmark
Mogens V. Zeltner A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109