23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nomineret New Yorker byggeri – backstage

- Siljangade nomineret til Renoverprisen 2022

I kategorien Erhverv skal erhvervsprojektet i Siljangade nu dyste om prisen med seks andre innovative byggerier fra fire forskellige byer i Danmark. Projekterne bedømmes ud fra RENOVER prisens fem gældende kriterier. I anledning af prisens 10-års jubilæum, sættes der dog særligt fokus på bæredygtighed som et afgørende kriterium. 

De fem kriterier, som projekterne bedømmes ud fra er:
- Bæredygtighed
- Brugskvalitet og bidrag til omgivelserne
- Udførelseskvalitet og værdiforøgelse
- Eksempel værdi
- Samarbejde

For Jönsson har Siljangade på mange måder været et helt unikt projekt. Bag kulisserne ligger mange timers præcisionsarbejde hos vores dedikerede og dygtige medarbejdere.
Alle der har været involveret i projektet har bidraget helt ekstraordinært. Også digitalisering har spillet en afgørende rolle for at sikre et tæt samarbejde, fuld dokumentation, høj kvalitet og uforudsete udfordringer i et - på mange måder udfordrende men også spændende renoveringsprojekt. Resultatet taler for sig selv – en symbiose af kosteffektivt byggeri og trend setting moderne erhvervsbyggeri med betydning for hele bydelen.

Her fra kulissen, vil vi gerne takke alle involverede, medarbejdere såvel som samarbejdspartnere for et godt samarbejde omkring et unikt renoveringsprojekt.  


Projektet er blevet til i samarbejde med: Juul Frost arkitekter; NREP og MOE Danmark.

https://www.youtube.com/watch?v=tqbhkrJ3TSY

Jönsson Entreprise A/S
Nærum Hovedgade 2
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62534117
P nummer: 1012862551

Kontaktperson

MF
Mette Friis
mfr@jonsson.dk

Send til en kollega

0.079