23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vejbranchens bidrag til reduktion af CO2-udslippet

Verden udvikler sig konstant hen mod implementering af løsninger, der kan spare på energien.

Vi bliver hele tiden klogere og VEJ-EU har kigget nærmere på klimahensyn i anlægsprojekter. Dels i projekteringsfasen og dels under udførelse.

For vejbranchen skal også tilpasse og justere for at CO2-udslippet reduceres. Derfor vil vi gerne lære dig, hvordan du ved projektering og udførelse kan indarbejde klimahensyn i dit projekt og om klimahensyn i rådgiverydelser og i entreprenørens leverancer.

Vores dygtige og engagerede underviser, Eskil Kwederis, står klar til at give dig seneste nye viden om, hvordan du bliver i stand til at følge op på, om klimahensyn er indarbejdet tilfredsstillende. Begge kurser er planlagt sådan, at der vil være rig mulighed for fælles diskussioner og evalueringer og for åben dialog ved gennemgang af emnerne.

Kurserne henvender sig til dig, som er bygherre, projekterende eller udførende på anlægsprojekter, og som ønsker at arbejde med klimahensyn på en professionel måde.

Kurset der har fokus på projektering afholdes den 18. maj 2022, mens det kursus der har udførelse i højsædet, afholdes den 15. juni 2022. Tilmeldingen til kurserne lukker 14 dage før afholdelse og fælles for begge kurser, er at de afholdes i de skønne omgivelser på Nyborg Strand.

 Find begge kurser, læs mere og tilmeld dig her.

VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse
Guldalderen 12
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK86632012
P nummer: 1002752313

Kontaktperson

CBN
Carsten Bredahl Nielsen
+45 20604832 carsten@vej-eu.dk

Send til en kollega

0.125