23948sdkhjf

Ny gulvfarve på vej til det skandinaviske marked

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altro Danmark

Scandinavian Oak er navnet og farven på den nye luksusvinylflise (LVT), der i øjeblikket bliver fremstillet på Altros fabrik i Tyskland. Altro Nordic ønsker at imødekomme de skandinaviske kunders ønsker, og farven er derfor unik for Skandinavien.

”Ideen opstod, fordi vores salgskonsulenter lyttede til vores kunder og deres behov. Altro Nordic ønskede ikke at vente, til hele kollektionen var opdateret, så vi brugte vores fleksible og hurtige organisation og skabte selv Scandinavian Oak”, siger Altro Nordics områdechef Michael Persson.

Michael Persson forklarer, at det er vigtigt at målrette produkterne og fortsætter:

”Vi kan hjælpe mange mennesker, efterhånden som deres behov ændrer sig. I en verdenssituation, hvor der er et stort problem med tilgængeligheden af trægulve, forsøger vi f.eks. at hjælpe med en klassisk skandinavisk eg i LVT, som ikke er træ, men som kan være til hjælp i nogle projekter, hvor der ikke er adgang til træ”.

Han fortæller, at de har lyttet til kunderne, som har givet feedback om, at selv om Altros LVT-kollektion er bred, så mangler der alligevel en skandinavisk eg.

”Derfor handlede vi hurtigt, og nu er den tilgængelig. Vi ønsker at opnå det, vi altid stræber efter, nemlig flere tilfredse kunder. Tilfredse kunder har en tendens til at vende tilbage, og når de gør det, er det tegn på gode relationer, hvilket vi elsker hos Altro”, siger områdechef Michael Persson.

De første farveprøver på Scandinavian Oak kommer på lager i uge 18. Farveprøverne kan leveres dagen efter bestilling.

Kontakt vores kundeservice for mere info.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altro Danmark

c/o
Altro Nordic AB
Flintyxegatan 4
213 76 Malmö
Sverige
Altro Danmark

Send til en kollega

0.078