23948sdkhjf

Søger dine medarbejdere job i nabokommunen?

| Medlemsnyhed | Indrykket af TeamEffect

Er græsset grønnere på den anden side af kommunegrænsen? Det spørgsmål stiller du måske ikke dig selv som leder. Men ved du, hvad dine medarbejdere tænker?

Efter Corona-krisen er antallet af opsigelser steget mange steder, og mange prøver derfor også lykken med et job i nabokommunen, hvad enten det skyldes udbrændthed, bedre betingelser andre steder eller private årsager. Det er dyrt, når medarbejdere vælger at krydse grænsen for at finde nyt job hos nabokommunen.

Det koster på flere paramatre:

  • Hul i vagtplanlægningen: Du har mistet en medarbejdere og en ressource, og derfor skal de resterende medarbejdere løbe endnu stærkere. Og hvordan lukker du hullet, når der ikke er nogen at ansatte?
  • Tab af viden: Efter flere år i jobbet mister man ikke bare en ressource i form af arbejdskraften, men man taber også en stor mængde viden omkring arbejdsgang og borgere, som nu i stedet bliver nabokommunens. 
  • Det tager tid: Måske var det teamets "humørbombe", der tog springer videre. Det efterlader et hul i dynamikken mellem de ansatte og deres fællesskab. Det er svært at udfylde. Det tager tid at skabe stabilitet og tillid i teamet på ny. 

TeamEffect samarbejder med det offentlige, og TeamEffects værktøjer bruges af flere end 800 offentlige ledere, og vi har Danmarks suverænt bedste løsning til at arbejde med trivsel og medarbejdertilfredshed i hverdagen. En simpel proces der gør det nemmere at fastholde medarbejdere, men også gør det mere attraktivt for potentielle medarbejdere at søge arbejde i netop jeres kommune. 

Læs mere om TeamEffect på vores hjemmeside (Følg os på LinkedIn for inspiration)

Online gå-hjem-møde "Rekruttering og fastholdelse - gjort simpelt" (gratis)

Ønsker du at få inspiration til dit rekrutteringsarbejde, så afholder TeamEffect d. 1. juni et gå-hjem-møde henvendt til ledere og medarbejdere i det offentlige. Gå-hjem-mødet handler om fordelene ved at arbejde med trivsel på daglig basis: Bedre rekruttering, fastholdelse, lavere sygefravær og højere trivsel. 

  • Dato: 1. juni 2022
  • Tidspunkt: Kl. 14:00-14:45
  • Pris: Det er gratis at deltage

Læs mere og tilmeld dig her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
TeamEffect

C. A. Olesens Gade 4
9000 Aalborg
Danmark
TeamEffect

Send til en kollega

0.078