23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAUN renovationsbiler - nu igen på det danske marked

Som markedsleder i Europa tilbyder FAUN nu deres enorme produktpalette til de danske kunder via Løwener A/S, som forhandler af hele programmet, og foruden renovationsbiler også indeholder feje/sugemaskiner.

Som absolut markedsleder i Europa tilbyder FAUN nu deres enorme produktpalette til de danske kunder via en særdeles erfaren og kendt dansk maskindistributør.
Til opgaven har de valgt Løwener A/S som forhandler af hele programmet, som foruden renovationsbiler også indeholder feje/sugemaskiner.

Hovedparten af FAUN’s produkter produceres i Bremen – Tyskland, kun ca. 3 timers kørsel fra den tyske grænse. Resten produceres ved Lyon i Frankrig, bl.a. 2-kammerbeholdere og de mindre 7 m3 beholdere. Fejemaskinerne produceres i nærheden af Leipzig.
FAUN har en årlig produktion på ca. 2000 enheder, hvoraf de 1600 er renovationsopbygninger. FAUN’s markedsandel i Tyskland er imponerende 70%.

Ikke nyt for Løwener
Renovationsbiler har ikke været på hylderne hos Løwener A/S i flere år. Men det er ikke første gang, da Løwener i midten af 70’erne og en årrække frem havde forhandling af det svenske mærke ”Åsbrink-Eiker”, som i dag ikke længere eksisterer.
Løwener er også velkendt for deres mangeårige virke indenfor fejemaskiner, hvilket produkt- og servicemæssigt, ligger tæt op af renovationssiden.
Produktudvidelsen er derfor en naturlig vej at gå for Løwener.

”Med så stor en producent i ryggen, føler vi os parate til at løfte opgaven med FAUN” udtaler divisionschef Jesper Larsen”. Den største udfordring for os bliver nok at lære det store produktprogram at kende, men udover en massiv produkttræning af vore folk hos FAUN, tror vi på, at vores kunder nok skal lære os en hel masse. En virksomhed som FAUN kan ikke vokse sig så stor uden at produktet er i orden, og det er faktisk også de erfaringer vi allerede har gjort os i markedet”.

”Vi har i forbindelse med introduktionen mødt gamle FAUN kunder i markedet, der tidligere oplevede vise mangler på service og backup fra FAUN og deres daværende samarbejdspartnere. Det har selvfølgelig ikke været optimalt i disse år, men produktet i sig selv, har man ikke kunnet klandre noget på”.

Service i højsædet”Vigtigheden af ” after-sale service” kender vi alt for godt hos Løwener. Vi har forhandlet og serviceret lastvognsmonterede feje/sugemaskiner i mere end 80 år, samt tungt entreprenørmateriel i snart 50 år. Store asfaltmaskiner og selvopsugende fejemaskiner er i dag ret komplicerede sager og kræver af og til akut hjælp, så vi er fortrøstningsfulde, når vi nu kaster os over renovationsbilerne - igen.
Med 2 landsdækkende serviceværksteder, - det ene helt nyåbnet i Stilling ved Skanderborg og det andet på vores hovedkontor i Glostrup samt tilknyttede servicevogne, føler vi os parate”.

”Vi glæder os til at vise produkterne frem for de danske kunder, og ser frem til at kunderne fremover løbende kontakter os, for mere info, eller næste gang der skal investeres i nye renovationsbiler”, slutter Jesper Larsen.

For yderligere oplysninger se www.loewener.dk, eller kontakt V. Løwener A/S på tlf.: 43 200 300 eller direkte på mobil 4064 3017 (Øst, Jesper Larsen) eller mobil 4064 3015 (Vest, Henning Stampe).

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387
P nummer: 1003120068

Send til en kollega

0.062