23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NOVA 5 arkitekter flytter

Efter 20 år i Sankt Annæ Passage midt i København, flytter NOVA5 til nye større og lysere lokaler, i Æbeløgade 4 på Østerbro, midt i Københavns nye klimakvarter.

Efter 20 år i Sankt Annæ Passage midt i København, flytter NOVA5 til nye større og lysere lokaler, i Æbeløgade 4 på Østerbro, midt i Københavns nye klimakvarter, hvilket understøtter vores bæredygtige profil.

Lokalerne er beliggende i Nellemann bygningen, også kaldet auktionshuset, hvor der er et aktivt og kreativt miljø blandt andet med landets største UrbanFarm ØsterGro på taget lige over os. Her dyrkes grønsager, holdes høns og bier, samt drives restaurant.

08. Maj 2015 flytter vi til de nye lokaler og vi glæder os meget til de nye lyse og luftige omgivelser, vi har dog allerede haft glæde af lokalerne, da vi forleden midt på byggepladsen afholdt strategiworkshop for tegnestuen i samarbejde med Bindslev A/S.

Vi glæder os til at vise de nye lokaler frem, så vi vil efter vi er kommet på plads og en vel overstået sommerferie invitere til reception ultimo august.

Nova 5 Arkitekter A/S
Æbeløgade 4, 2 sal
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18515946
P nummer: 1003467104

Send til en kollega

0.078