23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Systemair ønsker Glædelig jul og Godt Nytår

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke kunder og samarbejdspartnere for et godt 2022. Vi ønsker en glædelig jul og godt nytår. Salgstelefonen og teknisk support er åben mellem jul og nytår.

En byggebranche med høj markedsaktivitet, påvirket af nye udefrakommende forhold, har igen skubbet til markedspræmisserne.

Hos Systemair har vi i 2022 oplevet en positiv udvikling, hvor det generelle tema omkring indeklima, herunder ventilation og bæredygtigt energiforbrug, har haft et stort fokus. En positiv udvikling, på trods af effekterne af Corona-virussen, krigen i Ukraine, stigende energipriser og pressede forsyningskæder.

Vi ser udviklingen som en god mulighed for, at vi med vores produkter kan bidrage positivt til byggebranchen udvikling.

I Europa står bygninger for cirka 40 % af klimabelastningen, så vi ser, at en aktiv indsats på at optimere nye og eksisterende HVAC-produkter til bygningsmassen kan have ganske stor positiv effekt. En energirenovering kan samtidig løfte niveauet for indeklimaet, og hermed ofte også det generelle niveau af sundhed, hvilket i Systemair er to parametre, vi arbejder aktivt med.

I 2022 har vi investeret i fremtiden. Vi har investeret i en ny produktionslinje, der er med til at nedbringe fabrikkens energiforbrug og dermed skal sikre en effektiv Geniox pladedeleproduktion fremadrettet.

Vi har lanceret en webshop, hvor du som kunde kan rekvirere dine ventilationsprodukter. Med få klik tilbyder vi over 600 produktgrupper inden for ventilation til alle typer boligbyggerier og kommercielle bygninger, herunder også kompakte ventilationsaggregater.

Hos Systemair glæder vi os til at tage fat på det nye år, og til at hjælpe vores kunder med at løfte niveauet for indeklimaet i deres kommende projekter.  

Vi ønsker alle kunder og samarbejdspartnere alt det bedste i 2023.

Skulle du få brug for at kontakte os mellem jul og nytår, er hvor vores salgs- og supportafdeling er åben d. 27.-30. december.

Se telefontider her.

Systemair A/S
Ved Milepælen 7
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82378014
P nummer: 1003206416

Send til en kollega

0.063