23948sdkhjf
Del siden
Annonce

A-Supply Styrker holdet med ny medarbejder indenfor kontor og bogholderi

A-Supply er i en rivende udvikling og har i den forbindelse udvidet sit dygtige og dedikerede team på kontoret i Skagen.

Virksomheden som bedst kan beskrives som en moderne grossistvirksomhed, og som er kendt for sine kvalitetsprodukter og gode service til byggebranchen, har udvidet sit team. Dette gøres for fortsat, trods travlhed, at kunne levere den gode service som virksomheden er kendt for.

Den seneste tilføjelse til A-Supply-familien er Signe Haugaard Dahl, som tiltrådte stillingen hos A.-Supply med virkning fra den 1. september 2023.

Signe bringer en imponerende baggrund og erfaring som bogholder og sekretær med sig, hvilket uden tvivl vil bidrage positivt til det fortsatte arbejde med at opnå kundetilfredshed på højeste niveau hos A-Supply.

Før hun kom til A-Supply, arbejdede Signe som sekretær hos det lokale advokatfirma Brandt-Madsen Advokatfirma i Skagen, hvor hun opnåede vigtig erfaring inden for bl.a. kontoradministration, kundeservice og bogholderi.

A-Supply er ikke alene stolte af at have Signe om bord som en værdifuld tilføjelse til det eksisterende team. Den nye kollega på holdet understreger nemlig ligeledes den vækstrejse som A-Supply er på i disse år, samt deres engagement i fortsat at tilbyde førsteklasses tjenester i byggebranchen.

Virksomheden har kontorer i både Skagen og København og driver ydermere et lager i Korsør. Dette nationale netværk giver dem mulighed for at betjene kunder, herunder byggemarkeder og trælaster over hele landet.

Som en moderne grossistvirksomhed fungerer A-Supply som det essentielle bindeled mellem producenterne og deres kunder.

De leverer en bred vifte af byggematerialer, herunder stålprodukter, belægningssten, granit, bigbags, rullegræs, kalksandsten og Bauroc Porebeton, som er nødvendige for at skabe holdbare og æstetiske bygninger af enhver art og størrelse.

Med deres dedikerede team, der altså nu også inkluderer Signe Haugaard Dahl, står A-Supply klar til at yde professionel rådgivning, effektiv logistik og pålidelige produkter til såvel eksisterende som kommende kunder landet over.

Med Signes tiltrædelse ser A-Supply frem til at styrke deres kontoradministration, kundeservice og bogholderi. Dette skridt er et bevis på A-Supply´s konstante forpligtelse til at forbedre deres tilbud samt sikre, at de til stadighed leverer den bedste kvalitet og service til byggebranchen i hele Danmark.

A-Supply byder Signe Haugaard Dahl hjerteligt velkommen og ser frem til at fortsætte med at opfylde kundernes behov og forventninger med en dygtig og dedikeret medarbejderstab.

A-Supply A/S
Vestmolen 15
9990 Skagen
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34721246
P nummer: 1017997358

Kontaktperson

Signe Haugaard Dahl
Kontor og bogholderi
+45 72344404 shd@a-supply.dk

Send til en kollega

0.094