23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Event: Bliv klogere på energieffektivitet og CO2 reduktion i større bygninger

Bliv klogere på energieffektivitet og CO2 reduktion i større bygninger ROCKWOOL og LivingBetter inviterer til et inspirerende arrangement om energieffektivitet og CO2-reduktion i større bygninger. Vi har i samarbejde udviklet et energiscreeningsværktøj for bedre økonomi, energieffektivitet og indeklima i større bygninger med konkrete energiforbedringstiltag. Til arrangementet vil vi sammen med eksperter fra Proptech, Advokatfirmaet Bech Bruun og LivingBetter samt et udvalg fra egne rækker i ROCKWOOL Danmark, udforske energieffektivitet, CO2-reduktion og værdiforøgelse af større ejendomme ved energirenovering. Deltag sammen med os den 21. maj 2024 fra kl. 14:00 til 17:00 i Innovation Village hos ROCKWOOL Danmark A/S i Hedehusene, til en spændende eftermiddag fyldt med viden, netværk og produktdemonstrationer.

Udløber
21. maj 2024

Gør flere energirenoveringstiltag til ét samlet projekt med ROCKWOOL og LivingBetter


Energirenovering i større bygninger, ofte med mange individuelle brugere, kan være et komplekst og udfordrende projekt. Det kan kræve flere forskellige forbedringstiltag og involvere en række implicerede udbydere. 

ROCKWOOL og LivingBetter er begge leverandører af energiforbedringsprodukter, henholdsvis brændhæmmende genanvendelig stenuldsisolering og energi- og indeklimasystemer i form af ventilationsvinduer, ventiler og varmepumpesystemer. 

Tilmeld dig vores kommende event, hvor vi gennemgår hvordan vi kan screene, beregne og tilbyde konkrete energiforbedringstiltag for jeres bygningstype. Er du fra en institution, boligforening, andels- eller ejerforening, eller investor i en sådan, er vores forløb skræddersyet til dig. 

Eventet afholdes 21. maj 2024 kl. 14 - 17 på følgende adresse:

ROCKWOOL Nordics
Innovation Village
Hovedgaden 501 indgang B
2640 Hedehusene

Få konkret energiberegning og screening af jeres ejendom

Med vores fælles energiscreeningsberegner, giver vi et konkret billede af de muligheder, der ligger i at forbedre energieffektiviteten, spare på energiforbruget, forbedre indeklima og bygningens værdi med én samlet projektløsning. 

Nogle af fordelene ved komplet energirenovering med ROCKWOOL og LivingBetter: 

  • Lavere energiforbrug
  • Bedre indendørs komfort
  • Øget brandsikkerhed
  • En mere bæredygtig bygning over tid
  • Reducerede vedligeholdelsesomkostninger
  • Øger værdien af bygningen
  • Gør flere energirenoveringstiltag til ét samlet projekt 

Lyder det interessant?

Tilmeld til vores kommende ROCKWOOL og LivingBetter forløb om energiscreening og beregning af energiforbedringstiltag via link til vores hjemmeside, så kontakter vi dig med nærmere information. 

Næste event med ROCKWOOL og LivingBetter:

21. maj 2024 kl. 14 - 17 hos ROCKWOOL i Hedehusene

Tilmeld dig her

ROCKWOOL og LivingBetter event

Kontakt os
Har du brug for yderligere information om vores løsninger eller rådgivning i forbindelse med et specifikt projekt, så er der du altid velkommen til at kontakte os. 

Venlig hilsen

LivingBetter og ROCKWOOL Danmark

ROCKWOOL Danmark A/S
Hovedgaden 501
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42391719
P nummer: 1003070002

Kontaktperson

KS

Send til en kollega

0.064