23948sdkhjf

Nordjysk byggefirma sætter strøm til batteri-domicil

Er 8.500 spritnye kvadratmeter ikke nok, har firmaet sikret sig mulighed for at udvide yderligere

Pladsmangel er ikke længere en udfordring for batterigrossisten Danbrit Akkumulator.

Efter flere års vækst så det nordjyske firma sig nødsaget til at udvide, og det gjorde man så. Første spadestik til et nyt kontor- og lagerbyggeri på Østhavnen i Aalborg blev taget sidste år, og nu har batterifirmaet så taget det 8.500 kvm domicil i brug, ligesom man har sikret sig muligheden for at udvide yderligere i fremtiden.

Myhlenberg Byg A/S fra Arden syd for Aalborg og havneselskabet Port of Aalborg fik rosende ord med på vej, da adm. direktør hos Danbrit Akkumulator Hugo Møller markerede indflytningen.

– I de senere år har pladsmangel været en udfordring. Nu har vi fået ekstra lagerkapacitet og samlet det ét sted, og at vi så samtidig kan kombinere det med nye kontorfaciliteter, er kun en fordel, siger Danbrit-direktøren ifølge en pressemeddelelse fra Port of Aalborg.

Med den nye placering ser Danbrit Akkumulator gode muligheder for at fortsætte udviklingen.

– Med den nye placering er vi placeret tæt på vores fragtcentral og kan på den måde drage fordel af de logistiske muligheder, området tilbyder. Samtidig har vi mulighed for at udvide, hvis der opstår behov for det, forklarer Hugo Møller.

Den 8.500 kvm store bygning er opført på Port of Aalborgs udstykning Ankeret ved Østhavnen i Aalborg.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.119