23948sdkhjf

Norconsult vinder stor almen rådgiverkonkurrence

Projektet står til at koste 118 mio. kr., og udbud af arbejderne skulle være på trapperne

Ombygning og renovering af 224 boliger for anslået 118 mio. kr.

Det er nøgletal i en stor almen renovering i Nørresundby, som Norconsult netop har vundet totalrådgiven på.

Sundby-Hvorup Boligselskab står bag projektet, der dækker over en helhedsplan for boligselskabets afdeling 10 med blokke og huse. Allerede for et år siden sagde beboerne ja til helhedsplanen, som Norconsult også har udarbejdet.

Totalrådgivningen indeholder alle arkitekt, ingeniør og byggelederydelser fra dispositionsforslag til gennemførelse og aflevering.

Renoveringsarbejdet forventes sendt i udbud i første halvår af 2023, hvorefter renoveringen går i gang i løbet af andet halvår, fremgår det af Licitationens søsterportal til overvågning af projekter ig udbud. 

Entreprisesummen er samme sted anført til anslået 118 mio. kr.

Forskellige arbejder

Og hvad kommer arbejdet så til at omfatte?

Afdelingen indeholder 224 boliger, som skal renoveres og ombygges på forskellig vis, således funktionalitet, energiforbrug og drift er fremtidssikret. Der udføres ligeledes totalt ombyggede tilgængelighedsboliger samt attraktive udearealer.

Blokkene på Voerbjergvej vil gennemgå en gennemgribende facaderenovering med en ny skalmur og efterisolering. Boligerne får nye lukkede altaner. Udearealerne får et markant løft, hvor der skabes direkte udgang til terrasser fra boligerne i stueetagen. Der skal etableres et nyt parkeringsareal, som desuden forberedes til el-biler.

Blokkene på Smedien totalrenoveres med nye køkkener og badeværelser, og alle blokke får elevatorer. Facader, vinduer og døre udskiftes.

Husene på Uldalsvej får en facaderenovering. Badeværelserne renoveres og husene påføres nye kviste.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158