23948sdkhjf

Teknikentreprenør samler jysk serviceforretning

150 ansatte hos Wicotec Kirkebjerg får base samme sted

Over de seneste år har Wicotec Kirkebjerg opbygget en betragtelig opgaveportefølje inden for teknisk service og facility management, og flere opgaver kommer til, lyder det fra teknikentreprenøren. 

Derfor samler koncernen nu sine to lokationer i Aarhus på én adresse, hvor 28 funktionærer og 122 montører bliver tilknyttet.

- Vi har det sidste halve år arbejdet med en omfattende omlægning af den jyske del af forretningen fra hovedsageligt entreprisebaseret projektforretning til nu primært tværfaglig serviceforretning baseret på større service- og rammeaftaler i offentligt og privat regi, fortæller regionschef for Wicotec Kirkebjerg i Vestdanmark Bertil Høegh og fortsætter:

- Det stiller krav til de fysiske rammer, for eksempel har vi brug for mere plads og en mere hensigtsmæssig indretning.

På den nye adresse i Hasselager er både kontor- og mødefaciliteter, lager og værkstedsfaciliteter.

- I de nye rammer har vi plads til at samle alle fag, herunder el, VVS og sprinkler, ventilation og køl, brand og sikring, gasservice samt lager og administration, hvilket er nødvendigt med den type opgaver, vi har og forventer at få flere af, siger Bertil Høegh.

Hvad angår koncernens lokation i Kolding, så bliver medarbejderne indtil videre i de nuværende rammer.

- Selvom det er helt tydeligt, at vi også i den del af landet oplever øget aktivitet og stigende efterspørgsel på netop serviceydelser. Blandt andet udfører vi service og vedligehold for Forsvarets Ejendomsstyrelse på deres ejendomme i Region Syddanmark, fortæller Bertil Høegh. 

I det jyske har Wicotec Kirkebjerg flere større servicekunder, herunder Coor Management, Stark, Arriva, DSB samt Trefor.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14