23948sdkhjf

Nordjysk vinduesproducent udvider med ny direktør - og nye lokaler

Væksten fortsætter hos vindue- og dørproducenten Vindunor, der 1. september markerer åbningen af et nyt kontor og et showroom på 500 kvadratmeter i Rødovre. Samtidig tiltræder ny salgsdirektør, som får base på det nye kontor.

Der er nok at lave hos den nordjyske vindue- og dørproducent Vindunor, der melder om betydelig øget salg i de første syv måneder af 2023.

Særligt interessen fra sjællandske kunder er steget markant, og det er hovedårsagen til, at firmaet med rødder i Hjørring åbner et nyt kontor og showroom i Rødovre fra 1. september, lyder det i en pressemeddelelse.

- Vi vil gerne tættere på vores mange kunder på Sjælland, og det er derfor et naturligt skridt for os at åbne et kontor og et stort showroom i Rødovre, siger Vindunors direktør, Henrik Sørensen, som håber at se mange tømrere, arkitekter og entreprenører ved åbningsreceptionen.

Ny salgsdirektør på den nye adresse

Samtidig tiltræder en ny salgsdirektør i skikkelse af Brian Christiansen Bjellum, der kommer fra en stilling som salgschef i projektafdelingen hos Swisspearl Danmark, det tidligere Cembrit, og har før det være salgschef hos Johannes fog og Bygma Gruppen .

Han får base på det nye kontor i Rødovre.

Vindunor med 120 ansatte udvidede sidste år, hvor en fabrikshal på 1900 kvm blev taget i brug, så den familieejede virksomhed nu et produktionsareal på 15.000 kvm.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11