23948sdkhjf

Unidrain-topchef skifter til belysningsfirma

Henrik Handschuh er tiltrådt stillingen som adm. direktør hos Light-Point

En tilbagevenden til rødderne. 

Sådan kan man kort opridse det jobskifte, Henrik Handschuh har taget. 

Han startede sin karriere i lysbranchen, har de senere år stået i spidsen for Unidrain, men er nu startet hos belysningsvirksomheden Light-Point. 

Her har han overtaget adm. direktør-kasketten efter Ronni Gol, der stiftede Light-Point for 28 år siden og nu skal beskæftige sig med udvikling i virksomheden. Opgaven for den nye direktør lyder på at løfte virksomheden "til nye højder".

- Jeg synes, vi har et solidt fundament at bygge på til den næste fase. Og jeg har vidst længe, at det ikke skulle være mig, som stod i spidsen for det, siger Ronni Gol i en pressemeddelelse og tilføjer:

‒ Henrik har nogle gode erfaringer i markedet ‒ både i branchen og udenfor branchen. Han har også erfaring med ledelsen og har et godt navn derude, så jeg har stor tiltro til ham. Jeg tror, det bliver rigtigt spændende at arbejde sammen om at sætte retningen og bygge næste fase. 

Henrik Handschuh ser et stort vækstpotentiale. 

- Jeg glæder mig til at gøre hele organisationen mere salgsorienteret for at skabe det rette fundament for yderligere vækst. For det er dét, der er den langsigtede plan: At vi skal vækste Light-Point, siger han.

Den nye direktør kalder det nærliggende at sætte fokus på projektmarkedet. I forvejen leverer Light-Point til både det private og kommercielle marked.

- Men jeg har også planer om at ekspandere yderligere på vores eksportmarkeder, fortsætter Henrik Handschuh.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125