23948sdkhjf

Teknikentreprenør bringer 20 discipliner i spil med stor aftale

Næste måned går arbejdet i gang i Danmark

Bravida bliver nordisk partner for den internationale specialist i energistyring og automatisering Schneider Electrics tekniske Facility Management. Aftalen betyder, at teknikentreprenøren skal levere over 20 individuelle discipliner Schneider Electrics største anlæg i Norden.

- Det føles utrolig godt, at vi har mulighed for at tilbyde en så etableret og teknisk drevet virksomhed som Schneider Electric, en one-stop-shop for alle tekniske serviceleverancer i deres ejendomme, siger Christian Gaardboe Carlsen, regionsdirektør FM & Energi hos Bravida Danmark, i en pressemeddelelse.

Den skræddersyede løsning består blandt andet af at sikre ejendommenes driftssikkerhed og energioptimering. Bravidas leverance er omfattende og indbefatter mange forskellige former for services og vil beskæftige en stor del af teamet inden for teknisk Facility Management, men også involvere andre afdelinger hos teknikentreprenøren.

Leveringen af serviceydelser til Schneider Electrics begyndte i Sverige den 1. maj 2022. Leveringen i Danmark begynder september 2023.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156