23948sdkhjf

Generationsskifte: Ny direktør i NCC’s byggeenhed

Sektionsdirektør tager skridtet op til posten som direktør for NCC Byggeri Vest

I NCC’s byggeenhed, Building Danmark, har man i Vestdanmark gennem nogen tid arbejdet på at forberede et generationsskifte i toppen af ledelsen. De er i det lys, at Lars Ørvad Nielsen bliver ny direktør i Byggeri Vest. Han afløser Mogens Nielsen.

Lars Ørvad Nielsen kommer fra en stilling som sektionsdirektør i samme del af NCC’s forretning, hvor han har refereret til Mogens Nielsen.

- Det er absolut velfortjent, at Mogens går på pension nu, siger Lars Ørvad Nielsen i en pressemeddelelse og peger på de senere års resultater:

- Blandt andet er vi jo lykkes med vores strategiske fokus på træbyggeri, hvor vi har vundet flere store projekter som kontorbyggerierne i Odense, WoodHub, som er et ambitiøst træprojekt, vi opfører for Bygningsstyrelsen, og Cobothub, som vi opfører til Universal Robots og Mobile Industrial Robots.

Oprindelig er Lars Ørvad Nielsen uddannet tømrer, før han videreuddannede sig til konstruktør, og han har arbejdet i NCC i samlet 13 år, de seneste 4½ år som sektionsdirektør i Midt/Syd.

Områdedirektør i ledelsen

Mogens Nielsen har besluttet at gå på pension efter en lang karriere i byggebranchen og mange år i NCC, hvor han har været ansat ad flere omgange – herunder de seneste fem år som direktør. Mogens Nielsen fortsætter i NCC Danmark året ud i en stilling som rådgiver for Palle Bjerre Rasmussen, direktør i Building Danmark.

- Vi har udviklet vores organisation med fokus på kompetenceudvikling og samarbejde – både internt og med vores kunder, konstaterer Mogens Nielsen.

Ledelsen i Vest er for nylig udvidet med områdedirektør Thomas Krogh, som begyndte i NCC i den 15. maj i år.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203