23948sdkhjf

Vinderen af 15.000 ton asfalt over Øresund på plads

Med en ny rammeaftale i hånden skal nordiske entreprenørkæmpe sikre den danske-svenske forbindelse

Øresundsbro Konsortiet har valgt entreprenørkæmpen NCC til at stå for både større belægningsarbejder og mindre drifts- og vedligeholdelsesarbejder på den faste forbindelse mellem Sjælland og Sverige.

Rammeaftalen indledes omgående og løber over de kommende to år og indeholder option på yderligere to år.

Projektet omfatter er en entreprise med cirka 15.000 ton asfalt fordelt på 110.000 kvm fræsekasser og 40.000 kvm toplag. De mange ton asfalt kommer fra NCC's asfaltanlæg i Södra Sandby ved Lund i Sydsverige. Der bliver tale om en asfalttype produceret ved lavere temperatur og med genanvendte asfaltmasser.

Arbejderne i aftalen omfatter blandt andet betalingsanlægget på den svenske side af Øresundsbroen Lernacken, servicevej på Peberholm, i tunnelen samt på Kastrup.

I udbuddet blev der ifølge NCC lagt vægt på parametre som organisationens sammensætning, erfaring og beskrivelse af, hvordan implementeringen vil foregå.

- Det gør, at vi sammen med kunden, kan få mest muligt ud af de offentlige midler, der bruges, samtidig med at vi sikrer en lavere påvirkning af miljøet, siger Tobias Pettersson, afdelingsleder, NCC Industri, i en pressemeddelelse.

NCC kommer ikke ind på økonomien i aftalen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141