23948sdkhjf

Navne

Dansk Miljørådgivning

Kristian Färkkilä Knudsen er ansat som projektchef i Dansk Miljørådgivnings jord- og grundvandsafdeling i Herlev fra august 2023.

Kristian skal understøtte opgaver i hele Danmark og i Norge vedrørende grundvandsafværge, grundvandssænkning og modellering. Opgaverne vil både kunne omhandle miljø og geotekniske problemstillinger. Kristian er hydrogeolog med erfaring siden 2013 fra bl.a. Nordiq Group A/S, GEO og Envidan.

Elisabeth Vagtborg Eskildsen er ansat som projektmedarbejder i Dansk Miljørådgivnings industrimiljøafdeling i Frederikssund.

Elisabeth er nyuddannet med speciale i miljørisiko, og har under sit studie været ansat i Region Hovedstadens enhed for jordforurening og grundvand. Hun skal bl.a. være med til at udarbejde ansøgninger for virksomheder, som skal have en miljøgodkendelse for at kunne etablere eller ændre deres virksomhed.

Frederik Sørensen er ansat som projektmedarbejder i Dansk Miljørådgivnings jord- og grundvandsafdeling i Kolding.

Frederik er nyuddannet geofysiker fra Århus Universitet, og skal være med til at styrke DMR's rådgivningsydelser indenfor jord- og grundvand for både private og offentlige kunder.

Marianne Izaura Nielsen er ansat som projektleder i Dansk Miljørådgivnings bygningsafdeling i Herlev.

Marianne skal bl.a. være med til at styrke DMR's rådgivningsydelser inden for miljøscreening af bygninger på Sjælland, primært i hovedstadsområdet. Marianne har en baggrund som uddannet Cand. Scient., Københavns Universitet. Marianne har været selvstændig de sidste seks år.

CBRE

Peter Bruun Jespersen, 52 år, er ansat som serviceleder hos CBRE Teknisk servicepartners mekaniske afdeling i Aarhus.

Peter kommer fra en stilling som serviceleder hos Max Fodgaard, hvor han har været ansat i 17 år. De sidste 8 år har Peter haft ansvaret for deres udekørende montører i region vest. Peter er udannet automatikmekaniker.

Kevin Nissen, 29 år, er ansat som serviceleder hos CBRE Teknisk servicepartners el-tekniske afdeling i Holstebro.

Kevin er uddannet elektriker, og han stiftede allerede i 2017 kendskab med CBRE Teknisk servicepartner, da han var ansat i Kolding-afdelingen. Senest kommer Kevin fra en stilling som el-teknisk teamleder hos produktionsvirksomheden AB Inventech A/S i Ikast.

Michael Lindbjerg, 52 år, er ansat som serviceleder hos CBRE Teknisk servicepartners el-tekniske afdeling i Odense, hvor han skal gennemføre CTS-projekter på Fyn samt bidrage til den videre udvikling af CTS-området.

Michael kommer senest fra en stilling som projektleder hos O&J Comfort. Han har en baggrund som uddannet elektriker, som han sidste år supplerede med en akademiuddannelse i ledelse.

AG Gruppen

Bjarke Windeløv Graae er udnævnt som adm. direktør hos AG Gruppen A/S, AG Construction A/S, AG Development A/S og AG Investments A/S i stedet for Robin Feddern (kilde: CVR).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094