23948sdkhjf

Trælastkæde udvider i Sønderjylland

Erfaren herre med mere end 20 års erfaring i den lokale trælastbranche bliver direktør i afdelingen

Håndværkere og gør-det-selv-entusiaster i den sønderjyske får snart et nyt sted at handle.

21. september slår Stark således dørene op til en ny forretning i Rødekro, hvor kæden har etableret et stort, nyt byggecenter mindre end en km fra E45.

– Vi har længe været på udkig efter et godt sted i Sønderjylland, og det har vi fundet her i Rødekro, der ligger optimalt mellem vores forretninger i Sønderborg, Ribe og Kolding. I Rødekro er vi placeret lige ved motorvej E45 og blot tre kilometer fra Aabenraa og bliver meget mere tilgængelige for vores sønderjyske kunder, siger regionsdirektør i Stark Erik Storm i en pressemeddelelse.

Blandt de erfarne medarbejdere er forretningens nye trælastdirektør Michael Mamsen, der selv er sønderjyde og bor i området. Han har arbejdet i den lokale trælast-branche gennem mere end 20 år.

– Jeg glæder mig til at komme i gang med opgaven i Rødekro, siger han og fortsætter:

– Vi ser et stort potentiale i denne del af Sønderjylland. Hidtil har det været en ’hvid plet’ på landkortet for Stark, men nu er vi her med alle de tilbud og services vi kan tilbyde kunderne ved at være en del af Danmarks største forhandler af byggematerialer, siger Michael Mamsen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281