23948sdkhjf

Nordstern rokerer rundt i toppen

Den nye direktør for Nybyg Øst i Nordstern kommer med en lang erfaring fra både MT Højgaard og Aarsleff

Nordstern henter ny direktør for Nybyg Øst, og valget er faldet på Jesper Nordby, der senest har været adm. direktør i entreprenørfirmaet Brdr. K. Hansen.

Hans fornemste opgave i den nye rolle bliver at sikre forretningens vækst, hvilket vil ske i tæt samarbejde med Michael Dahlager, som han deler rollen med.

- Jeg befinder mig bedst i store, ambitiøse virksomheder som Nordstern, og jeg glæder mig til den inspiration og sparring, jeg dagligt kan få fra mine kolleger og medarbejdere, udtaler Jesper Nordby i en pressemeddelelse.

Han har tidligere i sin karriere blandt andet været koncerndirektør i MT Højgaard, hvor han indgående beskæftigede sig med byggeri. Særligt hans erfaring med forretningsudvikling og vækst har været afgørende for, at valget er faldet på ham, lyder det.

- Jesper har vist, at han er en robust leder, der går løsningsorienteret til de opgaver, han står overfor. Han forstår at lede ledere og skabe de rammer og det rum, vores dygtige projektansvarlige skal have for at kunne udføre deres opgave, udtaler Torben Modvig, adm. direktør i Nordstern, i meddelelsen. 

Claus Møller, den tidligere direktør for Nybyg Øst, overgår fremadrettet til en stilling som direktør for Nybyg Vest. Den rolle kommer han til at dele med Peter Rosengren.

De to direktører i Nybyg Øst styrer tilsammen en ordrebog på mere end 4 mia. kr.

Tager kampen op

Da Nordstern tidligere på året ansatte Michael Dahlager lød det blandt andet, at han skulle styrke koncernens fokus på vækst- og udviklingsmulighederne for nybyggeri i Hovedstadsområdet.

Nordstern har som overordnet ambition at tage kampen op om de allerstørste byggeprojekter med de største aktører i form af Aarsleff, NCC og MT Højgaard, og selskabets markedsandel skal løftes.

- Vi arbejder flere timer i døgnet. Vi står op lidt før, og vi går i seng lidt senere. Det kan lyde humoristisk, men det gør vi faktisk. Derudover har vi været dygtige til at tiltrække de dygtigste folk i branchen, sagde Torben Modvig tidligere på året i et længere interview med Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Nordstern omsatte i 2022 for lige over 6 mia. kr., hvilket var en stigning på 14 pct. sammenlignet med den hidtidige omsætningsrekord i 2021 på små 5,3 mia. kr. Koncernen kom ud med et overskud før skat på 174 mio. kr.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141