23948sdkhjf

Ejendomskoncern søsætter nyt selskab

Direktøren for det nye serviceselskab har været med til at åbne fem Scandic-hoteller i Danmark

Ejendomskoncernen Tetriis, som står bag totalentreprenøren Rasmus Friis A/S og ejendomsudvikleren Tetriis, går nu også ind på markedet for ejendomsdrift. Vært er navnet på den nystartede virksomhed.

- Vi mener, at der er et stort økonomisk potentiale i en skarp ejendomsdrift, og at der er masser af værdi at hente for både lejere og investorer, siger Tomas Jandorf, direktør og partner i Tetriis, i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Særligt i den aktuelle markedssituation, hvor flere ejendomsinvestorer er pressede på afkast og forretningsplaner, forventer vi at kunne tilbyde en service som kan gøre en markant forskel.

Tager hånd om egne koncepter 

Koncernen tager sin egen medicin og hjemtaget drift og service for seniorbofællesskaberne Agorahaverne og rækkehuskonceptet Kernehusene.

- Vi kender de to projekter ind og ud, og ingen har dem så tæt på hjertet, som vi har, siger Tomas Jandorf.

Vært overtog den 1. oktober driften af seks Agorahaver, som ejes af Nrep. Derudover har virksomheden indtil videre ansvar for 80 Kernehuse og yderligere en Agorahave. I alt 650 boliger under de to koncepter.

Direktøren har åbnet fem hoteller 

Til at stå i front for det nye selskab er Marianne Holst Pedersen ansat som direktør. 

Hun er uddannet i Hotel & Restaurant Management, har en Executive MBA fra CBS og kommer med erfaring fra hotelbranchen og servicerede boligkoncepter. Blandt andet har Marianne Holst Pedersen været ansvarlig for åbningen af fem nye Scandic-hoteller i Danmark og har arbejdet i flere forskellige kommercielle og operationelle roller med fokus på den gode kundeoplevelse, indtægtsoptimering og smidige processer.

Til at håndtere den daglige drift og stå til rådighed for beboerne er sat et hold af viceværter.

Herudover skal en række fællesskabsværter sørge for, at nye beboerne bliver godt modtaget, og at de fællesskaber, Agorahaverne og Kernehusene er bygget op omkring, trives.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125