23948sdkhjf

Ny sydjysk trælastdirektør hos Davidsen

Piratheepan Sivanyanam er manden, som skal lede den sønderjyske håndværkertømmerhandel

41-årige Piratheepan Sivanyanam skal være ny direktør for Davidsens Tømmerhandel i Grindsted. En sådan opgave kender han, for han er i forvejen direktør i Davidsens Haderslev-afdeling. At varetage ledelsen af Haderslev-afdelingen er i øvrigt en opgave Sivanyanam beholder, og således er han reelt dobbeltdirektør i det sønderjyske.

Piratheepan Sivanyanam er imidlertid ikke bekymret over den dobbelte direktørforpligtelse.

- Jeg har et godt hold af mellemledere både i Haderslev og Grindsted, som har været hos Davidsen i mange år. Det betyder også, at de er fortrolige med den kultur, den ånd og de værdier, som kendetegner Davidsens Tømmerhandel, siger Piratheepan Sivanyanam.

- Jeg har glædet mig til at starte op i Grindsted, hvor vi sammen med vores dygtige kollegaer skal gøre det endnu lettere at handle byggematerialer, siger Piratheepan Sivanyanam i en pressemeddelelse.

I starten af året slog Davidsens Tømmerhandel i Grindsted dørene op til en udvidet trælast med to haller. Det er Davidsens Tømmerhandels sigte, at færre kunder i fremtiden vil køre forgæves.

- Vi er i fuld gang med at tilføje knap tusind varenumre, som tager udgangspunkt i, hvad lokale håndværkere og entreprenører efterspørger. Desuden forbedrer vi vores drive-in markant, så kunder hurtigt kan komme videre i deres travle hverdag, siger Piratheenpan Sivanyanam.

I øvrigt er Davidsens Tømmerhandel begyndt at afholde håndværkermesser i Grindsted. Første messe blev afholdt i år, og det skal være en fast tilbagevendende begivenhed i den sønderjyske by.

- Messen tydeliggør, hvor vigtigt det lokale tilhørsforhold er. Derfor har vi også besluttet, at håndværkermessen skal være en årlig begivenhed, afslutter Piratheepan Sivanyanam.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156