23948sdkhjf

For et halvt hundrede millioner fjordudsigt til seniorer

Byggefirmaet Knudsgaard A/S har fået til opgave at bygge rammerne til et alment seniorbofællesskab

Gravemaskinerne er allerede i gang med rydning af overjord, fundering og sandopfyldning på en 8.824 kvm stor grund med fjordudsigt nær Nykøbing Mors.

Nu er der også blevet plads til det officielle første spadestik til Boligselskabet Nykøbing Mors’ byggeri, som bliver til et alment seniorbofællesskab med plads til 24 seniorpar. Prisen for byggeriet lyder på 51,6 mio. kr.

Det skriver Nordjyske.

Det nordjyske boligselskabs forretningsfører er Domea.dk, som har hyret byggefirmaet Byggefirmaet Knudsgaard A/S som totalentreprenør.

Overtager pladsen efter plejecenter

Seniorbofællesskabet opføres, hvor et tidligere plejecenter, Johan Riis Minde, lå i Nykøbing Mors.

Bebyggelsen udformes ifølge Knudsgaard A/S’ beskrivelse som en randbebyggelse omkring et fælles grønt udeareal og et fælleshus. Boligerne opføres som tre dobbelthuse, hvoraf seks af boligerne er treværelses på i alt 86 kvm, mens de resterne 18 boliger er fireværelses på i alt 100 kvm.

Arkitektgruppen Limfjorden ApS er bygherrerådgiver, mens Arkitektfirmaet Finn Østergaard A/S i Hjørring står for de overordnede skitser og rammer. Byggeriets detaljer er tegnet af Arkitektfirmaet Andreas Ravn ApS.

Projektet skal ifølge planerne står færdigt ved starten af 2025.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156