23948sdkhjf

Femern vokser: Plads til endnu flere medarbejdere

FCL-Village rummer nu de planlagte 1.344 værelser og kan betegnes som Danmarks største hotel

Byggeriet af Femern Bælt-tunnelen skrider frem, og det betyder, at behovet for medarbejdere på projektet stiger. 

Derfor vokser antallet af beboere i FLC-Village også. For to år siden var der ikke en eneste beboer - i dag er der over 1.200. 

Det hovedentreprenøren på Femern Bælt-projektet, Femern Link Contractors, der har stået for skabelsen af den 30.000 kvm store by, som nu rummer hele 1.344 værelser.

Det gør FCL-Village til landets største hotel, trods det kun er forbeholdt en helt særlig skare. For det er udelukkende medarbejderne på Femern Bælt, som kan bo der, men forholdene minder utrolig meget om et ganske normalt hotel. 

Medarbejderne har enkeltmandsværelser med eget toilet og bad, wifi og køleskab. Derudover kan man finde et træningscenter, mulighed for fysioterapi og et selvbetjeningssupermarked. 

Men det stopper ikke der. I den periode, hvor medarbejderne bor i FCL-Village, får de måltider tre gange i døgnet i områdets fire kantiner, hvor der kan blive bespist 1.200 personer i timen. 

Dermed bliver der lavet op mod 4.500 måltider mad om dagen, samtidig med, at der bliver sørget for rent sengetøj, rengøring og vask af arbejdstøj.

FCL-Village

1.344 enkeltværelser på minimum 8,8 kvadratmeter

  • Eget bad og toilet
  • Møbleret med seng og linned,køleskab, klædeskab, skrivebord og stol
  • Trådløst internet
  • Støj- og lysdæmpning
  • Oplukkeligt vindue
  • Fast rengøring af enkeltværelserne og daglig rengøring i fællesområder. Fællesområder indeholder fitness, spillerum, frisørshop, fysioterapi, selvbetjent supermarked, fodboldbane med 6 mål, kantiner med køkken
  • Desuden er der planer om etablering af petanque-baner og udendørs fitness

Kilde: Femern

Artiklen er en del af temaet Femern.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11