23948sdkhjf

Tidligere rådmand tager skridtet helt til tops hos ejendomsudvikler

Den afgående adm. direktør i 1927 Estate vil i stedet hellige sig projekter i og udenfor ejendomsbranchen

Bünyamin Simsek kan snart kalde sig adm. direktør i 1927 Estate.

Det er snart to år siden, at den tidligere rådmand for Teknik og Miljø og mangeårigt byrådsmedlem i Aarhus Kommune blev vicedirektør i i den Aarhus-baserede ejendomsudvikleren, og nu tager han det sidste skridt op ad rangstigen og bliver adm. direktør fra den 1. december 2023.

- Vi er på en utrolig spændende rejse, hvor ikke mindst vores udvikling af den gamle ”Arla-grund” i Viby J og vores nyligt annoncerende samarbejde med DSB Ejendomme er noget, som jeg personligt ser frem til, udtaler Bünyamin Simsek i en pressemeddelelse.

Projektet i Viby, der henvises til, er blevet beskrevet som Aarhus’ sidste store, bynære udviklingsområder. 1927 Estate vandt udbuddet af grunden i foråret 2022 og har planer om at udvikle 90.000 kvm i form af karré-byggeri og højhuse med lejligheder, seniorboliger, rækkehuse og micro living-boliger.

Helliger sig andre projekter

Direktørskiftet sker i forbindelse med ønsket fra den nuværende adm. direktør, Søren Hampen Kristensen.

- Efter fire år med mange spændende opgaver ønsker jeg at hellige mig specifikke projekter – både i og udenfor ejendomsbranchen. Samtidig har jeg haft et ønske om at bruge mere tid med min familie, fortæller Søren Hampen Kristensen, der fratræder ved udgangen af denne måned.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11