23948sdkhjf

Tager imod affald fra en million danskere: Nu bygger de nyt til de ansatte

Affalds- og energiselskabet Vestforbrænding har valgt totalentreprenør til en ny administrationsbygning

I samarbejde med GPP Arkitekter og Strunge Jensen Rådgivende Ingeniører har G.V.L. Entreprise vundet totalentreprisen på en ny administrationsbygning til affalds- og energiselskabet Vestforbrænding.

Den nye administrationsbygning i Glostrup får plads til 125 medarbejdere. Den opføres i to etager og indeholder 1.800 kvm kontorer samt velfærdsfaciliteter. 

Entreprisesum er anslået til 47,2 mio. kr. ifølge Projektagenten, Licitationens søsterdatabase til overvågning af projekter og udbud.

Bygningen opføres i præfabrikerede træelementer med listeklædte træfacader i det grønne haveanlæg, der omgiver bygningen.

Inde indrettes åbenrumskontorer med nær kontakt til store fællesarealer. Det sker ifølge GPP Arkitekter ud fra en tanke om "at støtte op om det sociale og faglige fællesskab". 

Fællesarealerne er knyttet til sydøstvendte udearealer, som er afskærmet fra selve forbrændingsanlæggets industristøj af bygningen.

Vestforbrænding modtager affald fra virksomheder og en million borgere. Størstedelen afsættes til genanvendelse, mens resten udnyttes til el og fjernvarme.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.133