23948sdkhjf

Tegnestue ansætter ny direktør: - Jeg glæder mig til at få en wingman

Supplerer stifteren med administrative kompetencer og stort netværk

Randers Arkitekten, der er baseret i netop Randers, får ny direktør. Den lokalkendte tidligere kommunale chef for Erhverv og Bosætning i Randers Kommune, Alex Weinreich, tiltræder stillingen 1. december.

- Alex og jeg kender hinanden gennem flere år fra et samarbejde på hver sin side af bordet, og vi har i fællesskab skabt gode og succesfulde resultater for Randers, siger indehaver og arkitekt Brian Andersen i en pressemeddelelse.

Udover det ledelses- og administrative ansvar på tegnestuen skal Alex Weinreich sammen med Brian Andersen stå i spidsen for projekter, hvor landbrugsjord omdannes til enten færdige boligprojekter eller erhvervsprojekter.

- Jeg glæder mig til at få en wingman, der er specialist i bosætning og udførende i kommunal sagsbehandling. En, der kender planloven, lokalplanlægning og dispensationsmuligheder i alle detaljer, udtaler Brian Andersen og fortsætter.

- Gennem de seneste år har vi arbejdet strategisk med at hjælpe lodsejere med udvikling af bar mark til enten bolig- eller erhvervsprojekter. Alex tilfører specialistviden til vores kompetencer på dette område, således vi in house kan komme 360 grader rundt om projekterne til gavn for bygherrer.

Randers Arkitekten ApS
Regnskabsår 2021 2020
Valuta mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 8,5 9,0
Resultat af primær drift 1,1 1,2
Resultat før skat 1,0 1,2
Årets resultat 0,8 0,9
Balancestatus 6,6 6,0
Egenkapital 2,8 2,9
Antal ansatte 12 11
Kilde: CVR

Randers Arkitekten er specialiseret i arbejdet med genealogisk arkitektur. En arbejdsmetode, hvor tegnestuens arkitekter og ingeniører med respekt for byens og områders historie lader sig inspirere til at skabe ny arkitektur med afsæt i fortidens historie. Dog uden at begrænse fremtidige muligheder for bæredygtighed, biodiversitet og ansvarlighed.

Den kreative og den administrative

- Brian og jeg deler en fælles passion for bæredygtighed og interesse for byens og områdets historie, når vi arbejder med projektudvikling, siger Alex Weinreich. 

- Vores grundlæggende værdier er ens, men vi har forskellige kompetencer. Hvor Brian er kreativ, er jeg administrativ, tilføjer den nye direktør.

Han lægger ikke skjul på, at han kommer med gode relationer og et stort netværk af samarbejdspartnere.

Helt ekstremt hårdt

Brian Andersen er klar til at give god plads og ansvar til en direktør på tegnestuen:

- Jeg har nu stået i spidsen for tegnestuen i mere end 10 år, og det har været fedt, travlt, lærerigt, succesfuldt og til tider helt ekstremt hårdt, fortæller arkitekten. 

- I bund og grund er jeg arkitekt og en kreativ person med hovedet fuld af store ideer og nye projekter. Derfor ser jeg frem til, at Alex her på tegnestuen gør det, han er allerbedst til. Nemlig at lede os til nye og spændende projekter, skabe og sikre langsigtede partnerskaber og sørge for flow og udvikling på tegnestuen. Så gør jeg det, jeg allerhelst vil og er bedst til - og griber skitseblokken, tilføjer han.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.229