23948sdkhjf

Vinduesproducent forlænger aftale med landshold

KPK Døre og Vinduer vil frem mod 2025 fortsat være sponsor for de danske håndboldlandshold

I dag skydes VM i gang på kvindesiden i håndbold. 

Og når de danske spillere løber på banen fredag, vil der ligesom tidligere år fremgå en sponsor i byggebranchen på spillerdragterne; nemlig KPK Døre og Vinduer.

Og sådan vil det være de næste år frem. 

Vinduesproducenten, der har været sponsor siden 2015, har nemlig endnu engang forlænget aftalen med håndboldlandsholdene. Denne gang frem til 2025.

- Vi er begejstrede over at fortsætte vores sponsorat med håndboldlandsholdene. Det er ikke kun en ære at støtte op om dansk håndbold, som virkelig kan samle danskerne, men det har også vist sig at være en kilde til stærke og positive relationer til vores kunder, siger salgschef Peter Johannesen fra KPK Døre og Vinduer i en pressemeddelelse.

Her fremhæver han, at det at mødes i mere afslappede omgivelser giver rum for at lære hinanden bedre at kende og mulighed for at diskutere emner ud over arbejde.

Hos DanskHåndbold glæder man sig også over det fortsatte samarbejde. 

- Vi bliver altid rigtig stolte, når vores sponsorer får stor glæde af de oplevelser, vores landshold og landskampene på dansk jord kan være med til at skabe, siger adm. direktør hos DanskHåndbold, Henrik M. Jacobsen.

Under dette års VM har håndboldkvinderne hjemmebane i Jyske Bank Boxen i Herning, hvor KPK også kommer til at afholde arrangementer. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094