23948sdkhjf

Stor skolerenovering skydes snart i gang: - Det er sindssygt spændende

En stor ombygning af Mariager Skole sparkes snart i gang. Formand for udvalget for børn og familie Leif Skaarup (S) glæder sig

Når vinteren bliver afløst af foråret, kommer der for alvor gang i planerne om den større ombygning af Mariager Skole.

Her skal byggeriet nemlig i udbud, skriver Randers Amtsavis.

Det er Mariager Kommune, der står for finansieringen af ombygningen, og her ses der med spænding frem til den videre færd.

- Nu er projektet ved at være færdigt, og det er snart klar til at komme i udbud. Det er sindssygt spændende for Mariager og vigtigt, at vi kan realisere noget, som rigtig mange har ventet på. Der har været mange tanker og planer, og nu går vi fra planer til virkelighed, siger Leif Skaarup (S), formand for udvalget for børn og familie i Mariager Kommune, til mediet.

Når byggeriet efter planen kommer i udbud til foråret 2024, betyder det samtidig, at håndværkerne gerne skulle kunne komme i gang omkring sommerferien. Holder den plan, vil det også betyde, at skolen er færdigombygget til skolestart for børnene i 2025.

Det er arkitekterne fra Kjær og Richter, der har skitseret projektet og skabt grundlaget for det store arbejde med at omsætte ideoplæg til et moderne skolebyggeri.

Der skal blandt andet etableres en multisal, gymnastiksalen skal renoveres, og der skal etableres nye moderne faglokaler og læringsmiljøer.

Skolens udearealer får også den helt store tur, hvor der skabes såkaldte pause-, bevægelses- og læringsrum. Desuden får hele skolen mekanisk ventilation, så indeklimaet bliver tiptop. Sidst, men ikke mindst, omfatter renoveringen også skolens ankomstområde og parkeringsplads, så det bliver en indbydende velkomst, man får til skolen.

Norconsult er totalrådgiver på projektet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125