23948sdkhjf

Aarhus-tegnestue bag Garmin-domicil

I dag sender Garmin Nordic, som er bedst kendt for GPS-udstyr og løbeurer, alle varer ud til Norden fra deres base i Allerød. Men det ændrer sig snart.

Sidst i 2025 forventer selskabet at færdiggøre et nyt domicil på cirka 6.000 kvm i Ballerup.

 Byggeriet er tegnet af GPP Arkitekter, som har hovedkontor i Aarhus, og omfatter både lager- og kontorlokaler.

- Vi opfører et moderne domicil, som udover at understøtte forretningsudviklingen også skal være med til at sætte os forrest i forhold til rekruttering af medarbejdere, siger Garmins Nordiske direktør for Operations, Jeppe Hagedorn, i en pressemeddelelse.

Udvidelsen er nødvendig, da firmaet de seneste ti år er vokset betydeligt og har nået maksimal kapacitet i de nuværende rammer i Allerød.

I første omgang var nybyggeri ikke planen. Kombinationen af virksomhedens medarbejderbehov og det stigende lagerbehov gjorde søgningen efter egnede lokaler vanskelig.

- Indledningsvist kiggede vi efter eksisterende bygninger, men som søgningen skred frem og efter vi ikke havde fundet den optimale lokation, sadlede vi om og begyndte at kigge efter byggegrunde i stedet, siger Helle Andersen director og erhvervsmægler ved Colliers, som stod for at finde egnede lokaler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094