23948sdkhjf

Tømmerhandel øger omsætning

For tredje år i træk har Davidsen Tømmerhandel øget sin omsætning. På tre år er den steget med 49 procent
Danmarks femtestørste trælasthandel - Davidsens Tømmerhandel med hovedkvarter i Vojens - viser for tredje år i træk fremgang.

Trods finanskrisen har virksomheden øget sin omsætning med 49 procent inden for de sidste tre regnskabsår. Ifølge tømmerhandler Povl Davidsen har virksomheden været i stand til at øge sin markedsandel betragteligt, fordi man har valgt at investere sig gennem krisen.

– Andre har valgt at spare sig gennem krisen. Men vi har i stedet valgt at investere i vores fremtidige udvikling. Inden for det seneste par år har vi overtaget en stor trælasthandel og byggemarked i Fredericia, og i Odense har vi i slutningen af det netop afsluttede regnskabsår færdiggjort etableringen af en stor trælasthandel, oplyser tømmerhandler Povl Davidsen, der betegner resultatet som tilfredsstillende

Virksomhedens årsrapport for 2010/11 viser således en omsætning, der er steget med 49 procent fra 645 mio. kr. i regnskabsåret 2008/09 til 965 mio. kr. i regnskabsåret 2010/11. Årets resultat før skat er 14,4 mio. kr. mod 11,8 mio. kr. året før.

I alt har tømmerhandelen otte afdelinger med trælaster og byggemarkeder i Syd- og Sønderjylland samt på Fyn. Og 40 procent flere ansatte end før finanskrisen.

Davidsens Tømrerhandel har besluttet, at ingen afdeling fremover må have under 20 ansatte, idet alle kompetencer skal være til stede for at kunne ekspedere både private og professionelle kunder. Af samme grund har Davidsen i seneste regnskabsår set sig nødsaget til at lukke sin afdeling i Christiansfeld. Her gjorde manglende plads det umuligt at udvide trælasten og byggemarkedet, så den blev stor nok til den fremtidige strategi. Fremgangen i virksomheden gælder både i salget til private og til håndværkerkunder
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11