23948sdkhjf

Fransk forårsudstilling i Paris frister

Intermat åbner på mandag i Villepinte i udkanten af Paris. Her er mulighed for at tage pulsen på udviklingen på maskinmarkedet
Intermat er en af europas store internationale udstillinger.

Her kan man finde alt der har med byggeri at gøre, og det gælder måske især maskiner og materiel. Den store udstilling åbner nu på mandag og varer ugen ud. Messen er normalt trækplaster for mange danske maskinfolk og entreprenører, der gerne vil følge lidt med i, hvad der rører sig internationalt.

Messen er med 1.300 udstillere ikke lige så stor og voldsom som Bauma, men alligevel giver den et meget godt fingerpeg om, hvad der er i gang i Europa, med det særlige franske præg.

Noget at kigge på

Og der bliver noget at kigge på. Eksempelvis har otte producenter af maskiner slået sig sammen om et fælles udstillingsareal, hvor man viser produkterne sammen. Her vil maskinerne interagere og samarbejde, og det spændende er også, at der vil være hele syv simulatorer, hvor man har mulighed for at afprøve materiellet i tæt-på-virkelighed situationer.

De otte udstillere er Case Construction, Doosan, Imer, Komatsu, Liebherr, Mecalac, Volvo og Wacher-Neuson.

Kendt i Danmark

Disse mærker er alle kendt i Danmark, på nær Imer. Og de vil ligeledes kunne ses på den kommende danske udstilling Entreprenør & Håndværk, der finder sted i maj måned i Herning. Volvo dog undtaget, da man her har valgt den danske udstilling fra. Så vil man se Volvo-nyheder, må man til Paris.

”The world of Concrete” - en verden i beton, er et nyt tiltag på den franske udstilling. Her samles den internationale betonsektor til fire dages debat og videnudveksling. Beton er et område, hvor der sker ret meget i netop disse år, så her er der muligheder for følge de seneste trends.

Messen har også op til selve udstillingen haft sit eget award-program. Omkring 70 udstillere er blevet hædret som særligt innovative inden for deres felt.

Antallet af udstillere, udstillingareal med videre give altsammen et praj om, at europa ikke længere er helt så hårdt ramt af krisen.

Udstillerne satser af samme årsag også benhårdt på masser af gæster fra andre verdensdele, og Intermat er da også kendt for at være en rigtig international udstilling.

Fakta om Intermat
Intermat finder sted hvert tredje år og samler denne gang hele 1.300 udstillere, heraf 70 procent internationale. 38 af verdens 50 største virksomheder inden for bygge- og anlægsbranchen deltager. Der ventes 200.000 besøgende fagfolk, heraf 34 procent internationale.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.127