23948sdkhjf

Arkil leverer belægninger til Londons veje

Arkils irske stenbrud skal levere 50.000 tons sandsten til Londons veje i løbet af det kommende år
Arkil får nu foden inden for på vejene i London. Gennem sit irske datterselskab Arkil LTD har anlægsentreprenøren landet en større kontrakt, der betyder, at Arkils stenbrud i den irske by Kerry skal levere op til 50.000 tons sten til Londons trafikerede veje.

Granitten skal indgå i asfaltslidlag og lægges på overfladen af vejene for at forhindre biler i at skride ud og ganske enkelt stå bedre fast. Især på stærkt trafikerede veje er Arkils granitsten ideelle, da de har en usædvanlig høj friktionsværdi, og dermed er med til at forbedre vejsikkerheden.

”Det interessante ved den her ordre er ikke omfanget, som er til at overse, men derimod, at det efter en målrettet indsats i Irland nu er lykkedes at få udnyttet den fantastiske kvalitetsgranit, vi råder over i Kerry. At vi kan eksportere stenene til London, en af Europas metropoler, viser, at produktet er konkurrencedygtigt, og det ser vi naturligvis perspektiver i”, siger Arkil Holdings adm. direktør Jesper Arkil i en pressemeddelelse.

Kontrakten lyder på op til 50.000 tons sandsten i løbet af det kommende år. Stenene udskibes fra den vest-irske by Dingle, og har blandt andet betydet fem nye fuldtidsjob i området.

Ordren giver dog ikke anledning til ændringer i de udmeldte forventninger for 2015, anfører Arkil Holding

Arkil udfører asfalt- og anlægsopgaver i Irland gennem datterselskabet Arkil Ltd., og råder blandt andet. over tre stenbrud i Dublin, Cork, og i Kerry.
Læs mere om: VEJE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.118