23948sdkhjf

Branche kalder på tekniske hjælpemidler

Nedslidning gør udvikling af tekniske hjælpemidler nødvendigt og afgørende, understreger entreprisechef og medejer i nordjysk tagdækningsvirksomhed
Phønix Tag Nordjylland A/S er blandt de virksomheder, der deltager i projektet om at udvikle tekniske hjælpemidler til tagdækningsbranchen.

En branche, hvor eksempler på medarbejdere med blandt andet hold i ryggen og nakkesmerter ikke er et særsyn på grund af mange vrid og arbejdet, der i høj grad foregår i en foroverbøjet stilling på tage med forskellig hældning, oplyser Claus Andersen, entreprisechef og medejer i Phønix Tag Nordjylland A/S.

”Det er meget hårdt arbejde”, siger han.

Selv er virksomheden gået med i projektet, fordi medarbejderne er blevet stoppet af Arbejdstilsynet et par gange, som har påpeget, at de ikke har udført arbejdet hensigtsmæssigt uden umiddelbart at kunne henvise til en bedre arbejdsmiljømæssigmetode, fordi hjælpemidlerne ikke har været til stede, påpeger han.

Byder ind med mulig idé

I forlængelse af manglen på de tekniske hjælpemidler har Claus Andersen taget kontakt til en smed for at få lavet en prototype på en palleramme, der kan køre dæk med materialer op på taget.

Prototypen er endnu ikke færdig, men idéen kunne han godt forestille sig at tage med på den workshop, som bliver afholdt på EUC Nordsjælland den 28. april, hvor idéer på området skal drøftes.

Om det bliver hans eller andre løsninger, der bliver kørt videre med i udviklingsprojektet er ikke så vigtigt. Det vigtigste er, at der bliver udviklet noget, fremhæver han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109