23948sdkhjf

Volvo og Caterpillar er klar til norsk entreprenørmesse

Mens E&H ’15 i Herning er sparet væk, udstiller begge mærker på den samtidige Vej og Anlegg 2015 i Norge
Hverken Volvo eller Caterpillar lader sig se, når der blæses op til E&H ’15 på MCH Messecenter Hernings outdoor-arena den 7. til 9. maj. Volvos manglende tilstedeværelse er affødt af en strategi - Caterpillars af en økonomisk genopretning hos det danske Cat-selskab Pon Equipment.

Men der bliver alligevel rig anledning til at opleve masser af både Volvo- og Cat-maskiner for messegæster. De skal bare rejse lidt mod nord til udstilingen Vej og Anlegg 2015 i Hellerudsletta uden for den norske hovedstad Oslo. Her er begge mærker med på udstillerlisten.

Vei og Anlegg 2015 afvikles præcis samtidig med E&H ’15 i Herning, men strækker sig en dag mere i hver ende. Den norske entreprenørmesse starter onsdag den 6. maj og slutter først søndag den 10. Den får 225 udstillere på et 62.000 kvm stort udstillingsareal. To af dem med største stande er Volvo og Caterpillar.

Volvo er størst

Volvo Maskin AS sætter sig på den suverænt største stand på Vei og Anlegg. Ifølge messens oversigtskort bliver der gule Volvo-maskiner på 3.772 kvm. Det er en halv gang mere end de største stande i Herning.

Den næststørste stand på Hellerudsletta indtages af den norske Hitachi-importør Nasta AS og er på 2.700 kvm. Den norske Pon Equipment med Cat-maskinerne bliver blot 10 kvm mindre og dermed messens tredjestørste.

Det er den norske brancheforening Maskingrossisternes Forening, der står bag entreprenørmessen ved Oslo, og det er 14. gang, den afvikles.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125