23948sdkhjf

Tilsynsførende strømmer til kursus

120 tilsynsførende og rådgivere har deltaget i et kursus, der har fokus på forskellige aspekter af brolæggerbranchen. Og i sensommeren følger endnu et nyt forløb
Det var egentlig kun meningen, at der skulle afholdes et par enkelte kursusforløb, men på grund af interessen fra kommunale tilsynsførende og rådgivere landet over er man nu oppe på en håndfuld.

”De er meget populære”, siger oldermand i Brolæggerlauget, Claus Johnsen, der gav kurserne et par ord med på vejen i sin beretning under weekendens generalforsamling.

En generalforsamling, som tiltrak 26 brolæggeraktører, og som forløb ganske fornuftigt, påpeger Claus Johnsen.

”Det var blandt andet positivt med alle de forskellige tilbagemeldinger fra medlemmerne om flere ordrer i ordrebøgerne”, siger han.

Forskelligt indhold

De populære kurser har været udbudt siden foråret 2014 og omfatter blandt andet gennemgang af branchestandarden DS 1136, gode råd om projektering og holdbare belægninger samt indblik i, hvad man som tilsyn og bygherre kan stille af krav.

Et program, som uddannelseskonsulent John Hvass fra Byggeriets Uddannelser sammen med Claus Johnsen, laugskonsulent Mikael Mortensen og advokat og afdelingschef i Dansk Byggeris juridiske afdeling, Christian B. Prophet-Rannow står i spidsen for.

Ud over kurserne fik også Brolæggerprisen, medlemskonferencen i oktober og DM i skills plads i beretningen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094