23948sdkhjf

Hitachi i alle afskygninger på E&H

H.P. Entreprenørmaskiner viser maskiner til lidt af hvert på udstillingen i Herning
På E&H 2015 giver H.P. Entreprenørmaskiner besøgende mulighed for at få et godt indblik i Hitachi’s nyeste serie af læssemaskiner.

Hitachi er verden over kendt for stor stabilitet, og især måske sin overlegne hydraulik, som opfattes blandt kritiske maskinførere som meget præcis og kraftfuld.

Dette var også mantraet for år tilbage, hvor Licitationen i samarbejde med to andre nordiske magasiner testede Hitachi-modellerne.

Gode erfaringer

”Erfaringerne i Danmark er allerede gode og mange maskinførere udtrykker stor tilfredshed med hydraulikken, maskinernes store brydekraft, stabiliteten og det lave brændstofforbrug. Kørekomforten, udsynet og køreegenskaberne med op- og nedgearing nævnes også som yderst velfungerende, sammen med det gode skærmbillede i kabinen”, siger Christian Pedersen fra H.P. Entreprenørmaskiner.

Der bliver også mulighed for at prøvekøre en Hitachi ZW250-5B, en 20 tons læsser, monteret med 750/65R25 dæk, hydraulisk skifte og skovl.

Side om side

Hos H.P. Entreprenørmaskiner er der desuden også chance for at teste Hitachi 6 tons og 8 tons – side om side. Hitachi ZX65USB-5A og Hitachi ZX85USB-5A er begge kompakte, med et behageligt lydniveau, god hydraulik og et lavt brændstofforbrug. Maskinerne er ligeledes kendte for deres hurtige frontbevægelse, brugervenlige funktionalitet, ekstra holdbarhed og forbedret krøjeevne.

”Der er naturligvis en prisforskel på 6 og 8 tons. Derfor vil H.P. gerne guide de besøgende, så de træffer det rigtige valg fremadrettet. Der er mulighed for at prøve begge maskiner og ved ”selvsyn” mærke forskellen på 6 og 8 tons maskinerne”, siger Christian Pedersen fra H.P. Entreprenørmaskiner.
sigh
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109