23948sdkhjf

”Banken var slet ikke en tanke for mig”

Mulvad Service er siden juli sidste år vokset fra to til 12 ansatte. Virksomheden lejer mandskab ud til byggeriet, og hurtig likviditet er afgørende for at kunne betale lønninger til tiden. Derfor benytter stifter og ejer Fie Mulvad sig af factoring.

”Vi er et meget nyt firma og har ikke særlig stor likviditet endnu, så for at jeg kan sende mine medarbejdere ud i marken med god samvittighed, giver det rigtig god mening,” siger hun.

”De skal have deres løn, og når vi fakturerer ud til kunden, hedder betalingsfristen typisk løbende måned plus 30 dage, så for at jeg er helt sikker på, at jeg har likviditet nok til at betale firmaets udgifter og mine medarbejdere til tiden, giver det rigtig god mening at få frigivet pengene hurtigere,” siger Fie Mulvad.

Fie Mulvad gik ikke i banken først.

”Banken var slet ikke en tanke for mig, for vi var så nystartet et firma, så jeg var godt klar over, at der er bankerne slet ikke fleksible,” siger hun.

Hendes eneste alternativer til factoring var derfor at finde en investor eller at hænge lidt bagud med regningerne.

I dag betaler hun 4,5 procent af de fakturaer, som sendes ud gennem factoringselskabet, som betaling for servicen. Til gengæld har hun typisk betalingen samme dag eller dagen efter.

Læs også: " AB 92 spænder ben for alternativ finansiering i byggeriet ".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126