23948sdkhjf

Holstebro udbyder nye byggegrunde

Allerede inden salget går i gang, er der stor interesse for den nye boligudstykning sydøst for Mejrup ved Holstebro med 56 nye byggegrunde.
Holstebro Kommune udbyder nu de første 56 ud af 90 nye byggegrunde tæt på Holstebro Midtby.

”Vi får flere forespørgsler hver dag vedrørende byggegrunde – især på Mejrup Øst – og det er faktisk usædvanligt i en sommerperiode. Så vi håber, det er tegn på, at finanskrisen er afløst af investeringslyst og nyt mod til at indfri boligdrømme hos folk, siger kommunaldirektør Lars Møller.

Byggegrundene mod syd ved Hjelmen, Ringbrynjen, Runestaven og Seglet er i følge lokalplanen etableret i et såkaldt LAR-område, der står for Lokal Afledning af Regnvand. Det betyder at overfladevand fra tagnedløb m.m. føres frem i åbne render på egen grund frem til grøfter langs vejene.

Mod nord ved Lerkarret, Potteskåret og Luren etableres traditionel kloakering dvs. skelbrønde for både spilde- og regnvand.

Mod nord består udstykningen af to boliggrupper á 12 grunde placeret omkring et fællesområde og mod syd af fire grupper á ca. 16 grunde - ud mod skråningen ned til Storå.

Den mindste grund i udstykningen på 791 kvm koster 500.000 kroner inkl. moms og for den største grund på 1267 kvm lyder beløbet på 608.000 kr. inkl. moms.

Grundene kan overtages den 1. oktober i år.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094